Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Rox-Rab:
sta te zanima?
Grale:
Da, baš sam jučer sjedil s likom kaj ima g3 i to isto je rekel. Naravno, to je ipak samo orijentir.
A z3 compact je navrtel mislim 41000, a ipak je malo slabiji od g3, a kolka razlika u score-u.
Al nemres pogriješit ak ga uzmeš, em ima izmjenjivu bateriju, em sd utor, ono kaj si ti, a i većina htjela na g2 ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: Rox-Rab - 07 Prosinac, 2014, 23:39:37 ---sta te zanima?
--- Kraj citata ---
Kakav je po pitanju fluidnosti i rada naspram g2(po kojem sam dosta prčkao),jel imaš problema s pregrijavanjem i da se mob gasi sam od sebe,jer ovo dvoje je puno ljudi mučilo dok je mob bio friški kod nas,isto tak vlasnici g2 vele da im je fluidniji od g3,barem oni koji su imali oba,općenito jel imaš kakvih problema i to?
Inače nisam frik po pitanju toga da mi svaka dlaka smeta ak mob nedaj bože zatrza il sl.,al koliko sam skužio čitajuči po netu od vlasnika 2K ekran dosta crpi procesor i bateriju,možda bolje da su ostavili hd ekran al sad kaj je tu je. Inače pucam na 2/16 verziju jer je jeftinija,a i ne treba mi jače.
--- Citat: Grale - 07 Prosinac, 2014, 23:43:57 ---Da, baš sam jučer sjedil s likom kaj ima g3 i to isto je rekel. Naravno, to je ipak samo orijentir.
A z3 compact je navrtel mislim 41000, a ipak je malo slabiji od g3, a kolka razlika u score-u.
Al nemres pogriješit ak ga uzmeš, em ima izmjenjivu bateriju, em sd utor, ono kaj si ti, a i većina htjela na g2 ;D
--- Kraj citata ---
Da dobar primjer,isti hardver(nije slabiji) al računaj da se na z3 compact benchmark "bori" sa 720p rezolucijom koja je duplo manja naspram 2K na g3,od tuda veći score,zato dosta ljudi govori da je snapdragon 801 "preslab" za 2K ekran al ja nisam tolika cicija,jedino me čude tak velike razlike al to tak valjda mora bit.
zrakoplovac:
--- Citat: ivanm - 07 Prosinac, 2014, 21:34:08 ---ovaj je plastičan, ovaj je ko igračka ovaj ovo onaj ono.. j#bote kaj vas smetaju gluposti meni nije jasno.. s5 je ružan al kaj ima veze pila vozi i bok..
svi ste neki šminkeri i ne kupujete mobitele iz potrebe nego prestiža i šminke.. da vas curice vide sa mobom i autom/motorom i slično.. :drunken_smilie: :icon_scratch: :omfg:
--- Kraj citata ---
ako za nešto dajem 3+ tisuće kn, naravno da bum gledal svaki detalj... najbitnije da je mali, i da na rutinskim stvarima (pozivi,poruke,internet) radi brzo i bez smrzavanja...
svi kao kupuju neke zvijeri od mobova jer im "treba" za vrtit čuda gore, a realno im ne treba za ništ, bitno da ima fb i insagram predinstaliran...
a kaj se tiče šminke, to upravo jesu ovi 5"+ mobiteli, da najprije upadnu u oko :binkybaby: :)
Rox-Rab:
danas je svaki mob koji kosta 2k+ brz, razlike su neprimjetne skoro al se vjerojatno vidi razlika kad se vise stvari radi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju