Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
zvonkec92:
A na koji nacin si vadio karticu, samo iscupo ladicu dok je mob upaljen ili si ga prvo ugasio?
Jel ima tu kakav šaomi laver da priupitam nesto? Kako su mi se oba šaomčeta apdejtala na MIUI 12 izgubio sam neke bitne postavke u kameri tipa nema vise snimanja videa na 720p i 120fps i jos jedna jako bitna znacajka je nestala ( ona kad radis selfi a mob ne drzis vodoravno nego recimo po 45° a on svejedno okine sliku tocno vodoravno, te znacajke vise nema ), takoder opcenito su sjebali kameru vise ne okida tako dobre fotke kao na starijim verzijama androida, kolko se sjecam na androidu 9 sam imao vise opcija opcenito ne samo kaj se tice kamere. Jel se moze downgrejdat mob nazad ikako?
aragonY:
I ja imam prituzbe na Samsung i to ni manje ni vise nego za update koji duplo brze crpi bateriju. Znam da je to namjerno napravljeno ali mi ne ide u glavu zasto. Cak sam nasao par threadova na stranim forumima da i novi S21 imaju problema sa baterijom nakon najnovijeg updejta..
Kod mene je Galaxy A30s, nakon zadnjeg updatea baterija traje 24h a prije je redovno drzala po dva dana. Ako se mob koristi umjerenije izdrzala bi cak i treci dan. Jel se sad moze nekako vratiti korak unazad bez gubljenja svega spremljenog na uređaju?
PchelaUbica:
Jaooo mraleeee pa i ti si primjetio. Meni isto evo otkad sam na miui 12 fotke toliko uzasne . Katastrofa. I baterija se prazni duplo brze. Jedino je brzo punjenje oatalo isto
Ima nacina, ja sam vec bio pokusavao i onda odustao na pola jer sam izgubio zivce. Pa
A otkad je 12 ima neka pro opcija za slike. Ali opet to nije to sta god namjestio.
kodiaqrs:
--- Citat: zvonkec92 - 19 Veljača, 2021, 00:27:44 ---
Jel ima tu kakav šaomi laver da priupitam nesto? Kako su mi se oba šaomčeta apdejtala na MIUI 12 izgubio sam neke bitne postavke u kameri tipa nema vise snimanja videa na 720p i 120fps i jos jedna jako bitna znacajka je nestala ( ona kad radis selfi a mob ne drzis vodoravno nego recimo po 45° a on svejedno okine sliku tocno vodoravno, te znacajke vise nema ), takoder opcenito su sjebali kameru vise ne okida tako dobre fotke kao na starijim verzijama androida, kolko se sjecam na androidu 9 sam imao vise opcija opcenito ne samo kaj se tice kamere. Jel se moze downgrejdat mob nazad ikako?
--- Kraj citata ---
Ovo bi trebalo raditi:
Corector:
Mozda meni zato ne radi SD kartica. Izvadio sam je s iskljucenim fonom. Ajde vidite kako se to (da da samo downgrade frendic), radi i da li sljaka pa bi i ja to ucinio i potpisao bi za vjecno stariji softver. Jer do sad je svaki put opcenito sa masom upgradea bila navlakusa.
Treba se drzat one stare, ne diraj dok ne radi, zivjeli stari teski ziherasi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju