Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (276/279) > >>

Corector:
Naravno da kod mene problemi nisu laki i obicni, nego vjecno extremni problemi.

Problem nije samo u galeriji. Dakle, tu i tamo nesto povuce s kartice i prikaze to u galeriji.
File manager uredno prikazuje cijeli sadrzaj na kartici.

Ali, sad aam skuzio da mi music player nece povuci muziku. Popis uredno postoji, i kaze samo da pjesma ne postoji.
Da li postoji nekakva sinkronizacija SD kartice koju treba ukljuciti?

Svi problemi su poceli kad sam izvadio memorijsku i vratio je ponovno unutra, do tada je sve bilo najbolje na svijetu.

kodiaqrs:
Možda ti je SD kartica corruptirana

Corector:
A lako moguce, izvadis je, i odlucis da je ipak neces ubaciti u komp sada nego sutra, vratis i imas zamorce.
Vjerujem da je to jedan standard jer su mi se izredali svi zivi kvarovi i poteskoce na kompu na potpuno isti nacin.
Prihvacam to kao normalno.
Vec sam pokusao s drugom SD karticom, i nju uopce ne cita, al probati cu i s trecom iz nekog drugog moba gdje sigurno radi sve.

Inace, stari mob bi odmah ucitavao galeriju s SD kartice. Vidio bi u rraltimeu kako se brojke povecavaju koje naznacuju broj slika u mapama. A ovdje, tu i tamo nakon sat, dva, dan dva ucita poneku mapu. A sveukupno ih ima 22, od kojih su 8 sa slikama.
Na kompu kartica radi bez greske.

kodiaqrs:
Slično kao i kod mene, SSD samo odjedanput je otišao. Btw kako si formatirao karticu ntfs ili fat32? Npr. za auto radio poželjno je formatirati karticu sa fat32 file formatom.

Corector:
Samo Fat32 je nudio kompic.

Nemam vremena se s tim zezat trenutno, vec sam iskocio iz tracnica po pitanju tih gluposti, ali nekom drugom prilikom cu se vratiti.
Recimo do danas, uspio je ucitati jos par manjih mapa :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju