Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
balki:
Dok sam prije prakticirao duga kupanja brijo sam ugradit pod kadu grijace i termostat da mi se ne hladi voda;-)
ivanm:
--- Citat: Tomi_ZG - 15 Studeni, 2014, 18:27:29 ---Da,koji čušpajz unutra,nedo bog da rikne baterija zbog neke greške ili nekaj,mora se cijeli mob raskapat da se zamijeni,zato ne volim i u principu nebi kupio mob bez izmjenjive baterije(to mi je veći minus nego neproširiva memorija) jer zbog takve banalne stvari cijela pi*darija,zato sam odustao od g2 i razmišljam o g3 koji nema tu "manu".
--- Kraj citata ---
Jedino samsung :)
Bokte ja bi to lepse duct tapeom oblepil. Da tak je i one x iznutra. Kad sam pocel odlepljivati rekel je frend ciji je: cekaj nemoj nist dirat. Ko bu to sastavil..
Tomi_ZG:
Ma Ivek i ja volim samsung(najviše mobova sam imao njihovih) al su mu cijene "malo" u nebo,npr. s4 u dućanu košta 3000kn,a za 3300(doduše s nekim dodatnim pogodnostima) isto u dućanu dobijem g3 2/16 koji ga oduva :laughing7:
I dotični za razliku od prethodnika koji je isto stroj ima i izmjenjivu bateriju i sd card utor,on screen tipke mogu probavit na tak velikom ekranu.
ivanm:
Da da ja sam se isto lomio oko lg-ja. Al posto je mob zenin dar za godisnjicu ona je odabrala sams, kaj sam mogel :-[
anabellas:
samsung je malo lakse prodat neg ostale marke ali nije nis bolji neg lg, malo sam se igro na g2 i probo od clana "balki" g3 cini se to super :icon_thumright:
trebo bi uskoro dobit zopo 998 da vidimo sta kinez moze , a onda mi galaxy s4 mini ide na bubanj (ak nekog zanima inbox) ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju