Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (25/279) > >>

balki:
Odgovor je jednostavan- Za napravit mob tankih rubova sa većim displayem je potrebna naprednija tehnologija od te primjenjene na M8.
Kad već govorim o primjenjenoj tehnologiji izgooglaj slike "LG G3 inside" i "HTC M8 inside" i vidit ćeš da je prvi "čistog dizajna" da se tako izrazim a da je drugi obljepljen ko da su se djeca igrala metaliziranim folijama za "oklapanje" jer nisu mogli izbjeć "preslušavanja" i "interferencije" što bi se dalo nazvati i "fušanje"  ;D

Tomi_ZG:
Da,koji čušpajz unutra,nedo bog da rikne baterija zbog neke greške ili nekaj,mora se cijeli mob raskapat da se zamijeni,zato ne volim i u principu nebi kupio mob bez izmjenjive baterije(to mi je veći minus nego neproširiva memorija) jer zbog takve banalne stvari cijela pi*darija,zato sam odustao od g2 i razmišljam o g3 koji nema tu "manu".

Grale:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Studeni, 2014, 18:27:29 ---Da,koji čušpajz unutra,nedo bog da rikne baterija zbog neke greške ili nekaj,mora se cijeli mob raskapat da se zamijeni,zato ne volim i u principu nebi kupio mob bez izmjenjive baterije(to mi je veći minus nego neproširiva memorija) jer zbog takve banalne stvari cijela pi*darija,zato sam odustao od g2 i razmišljam o g3 koji nema tu "manu".

--- Kraj citata ---
Veliš, to ti dojde ko vodena pumpa na piaggiu, morali je oni ugurat unutra :toothy9:

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Studeni, 2014, 18:27:29 ---Da,koji čušpajz unutra,nedo bog da rikne baterija zbog neke greške ili nekaj,mora se cijeli mob raskapat da se zamijeni,zato ne volim i u principu nebi kupio mob bez izmjenjive baterije(to mi je veći minus nego neproširiva memorija)

--- Kraj citata ---

Otvorio sam (2 puta) "neotvorivi" ONE X bez problema i sastavio da se nista ne vidi. Tako bi i ovaj one m8 - dapace, lakse je jer je na serafe dok one x treba "trgat".
Memorija na m8 je prosiriva - prima microSD do 128GB

Bterije ionako traju dulje nego se mobovi koriste - 3 godine ce 99,99% baterija izdrzat bez vidljivih problema. Jedino ak rikne zbog nekog kvara, ali, sve sto se sastavilo, da se i rastavit  ;D
jedino ako iz nekog razloga neko ne treba zamijenit bateriju jer nema gdje napunit mob - tu je HTC u banani. Ali, meni se to nikad nije desilo - uvijek je negdje neki usb kabel dostupan ak je vec frka sa praznom baterijom. Ovaj m8 je bas osvjezenje sto se baterije tice - sad trenutno je na 60%, a ijeli dan ga gnjavim. Kad pocetno odusevljenje splasne, nebi me cudilo da mi baterija traje i 3 dana

3alfa3:

--- Citat: balki - 15 Studeni, 2014, 18:18:04 ---Odgovor je jednostavan- Za napravit mob tankih rubova sa većim displayem je potrebna naprednija tehnologija od te primjenjene na M8.
--- Kraj citata ---

ali u M8 su ugradjena 2 "subwoofera" koji su s prednje strane  :icon_biggrin:
Jucer navecer gustao u kadi gledajuci i slusajuci youtube. Puno bolji dozivljaj nego na one x. Trebao sam dodat malo tople vode jer sam toliko dugo lezao da se vec voda pocela hladit  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju