Tehnički kutak > Styling skutera

DISTANCER za povisivanje sjedala

<< < (4/7) > >>

Mr J:

--- Citat: Punisher - 12 Prosinac, 2006, 18:42:40 ---Cool. Oće zaživjet ta ideja??

--- Kraj citata ---
To se vec odavno prodaje, samo neznam cijenu a ja bih to mogao napraviti jeftinije samo se trebam dogovoriti sa svojim tokarom koliko bi on uzeo da to pogloda i izbusi... (naravno i materijal treba uzeti u obzir)

.I:V:A:N.....V:G.:
da, al nesmijes ti smanjiti taj dio... zbog toga da nebi doslo do pucanja tog distancera, ja mislim da on milimetarski mora sjest u krakove amortizera, jer je amortizer nakrivljen, i tu bi nastalo opterecenje, i netreba stavljati nikakve gumice zato sto je na tom dijelu distancer fiksni (ne mice se nikamo) kao da je zavaren, a ni na donjem dijelu netreba gumica zato sto u bloku ima vec postojeca guma u rupi! :icon_thumright:

Mr J:

--- Citat: .I:V:A:N.....V:G. - 12 Prosinac, 2006, 21:49:28 ---da, al nesmijes ti smanjiti taj dio... zbog toga da nebi doslo do pucanja tog distancera, ja mislim da on milimetarski mora sjest u krakove amortizera, jer je amortizer nakrivljen, i tu bi nastalo opterecenje, i netreba stavljati nikakve gumice zato sto je na tom dijelu distancer fiksni (ne mice se nikamo) kao da je zavaren, a ni na donjem dijelu netreba gumica zato sto u bloku ima vec postojeca guma u rupi! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Znam... Ali to sto se on malo smanji nista ne utjece na njega, pa opterecenje mu je po visini a ne po debljini i nema torzije tako da ce 100% drzati! A gumice su samo da malo amortiziraju vibracije i kada se steze one se stlace i opet je sigurnije od proklizavanja (mada niti ovako nebi doslo do toga)

.I:V:A:N.....V:G.:
to je u redu, al ako ces ti to meni tako napraviti, onda sa svake strane i CIJELU stranu stanji, zato sto neznam hoce li mi krakovi pasati, neznam kolika je ta dimenzija (od rupe amortizera do kraja kraka) jel me razumijes??.....neznam koliko mm moras skracivati ili suziti sa svake strane ili neznam kak da ti objasnim....

Mr J:

--- Citat: .I:V:A:N.....V:G. - 12 Prosinac, 2006, 21:56:19 ---to je u redu, al ako ces ti to meni tako napraviti, onda sa svake strane i CIJELU stranu stanji, zato sto neznam hoce li mi krakovi pasati, neznam kolika je ta dimenzija (od rupe amortizera do kraja kraka) jel me razumijes??.....neznam koliko mm moras skracivati ili suziti sa svake strane ili neznam kak da ti objasnim....

--- Kraj citata ---

Kazem ti, samo je bitan unutarnji razmak izmedju krakova amortizera... (onaj dio koji se sarafi na blok) jer distancer ide na blok a mozemo napraviti i da ide na gornji dio, na ramu... Kako hoces, ako imas sto pitati u vezi toga i poslati mi razmak u mm, onda to napravi preko ICQ-q, pm ili MSN-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju