Tehnički kutak > Styling skutera

DISTANCER za povisivanje sjedala

<< < (3/7) > >>

Punisher:

--- Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 18:12:50 ---
--- Citat: Punisher - 12 Prosinac, 2006, 18:08:17 ---Za malo sporokopčajuće, tj.mene... kakva korist od tog distancera  ??? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Cisto vizualna, podigne zadnji kraj!

--- Kraj citata ---
Kakva je onda veza između svega: sic, distancer, amortizer... jel možeš malo bolje objasniti da dobijem malo bolju sliku?

roby44:
bolje ide u zavoj  :laughing7:
salim se....
nis posebno, meni je malo nizak skut pa mu ne bi stetilo...

roby44:
ko da produzis amortizer, jer on odreduje kolko ce skut bit povisen.

Mr J:

--- Citat: Punisher - 12 Prosinac, 2006, 18:27:06 ---
--- Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 18:12:50 ---
--- Citat: Punisher - 12 Prosinac, 2006, 18:08:17 ---Za malo sporokopčajuće, tj.mene... kakva korist od tog distancera  ??? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Cisto vizualna, podigne zadnji kraj!

--- Kraj citata ---
Kakva je onda veza između svega: sic, distancer, amortizer... jel možeš malo bolje objasniti da dobijem malo bolju sliku?

--- Kraj citata ---
Roby ti je objasnio, stegne se na donji dio amortizera koji izgleda poput donjeg dijela distancera i onda se distancer pritegne na blok motora a drugi dio amortizera za ramu skutera... i onda ti je straznji kraj skutera visi za udaljenost izmedju sredista gornje i donjih rupa na distanceru... Sportski look!  :laughing7:

Inace sile koje ce opterecivati distancer nisu toliko jake, pa mislim da bi se mogao napraviti cak i od aluminija... trebao bih to malo bolje prouciti (trenutno mi se neda) ali za svaku sigurnost se uzme konstrukcijski celik... Jer opet sam amortizer s prigusivacem prigusuje vibracije i smanjuje djelovanje sile na distancer i blok motora...

Punisher:
Cool. Oće zaživjet ta ideja??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju