Ostalo > ATV & Quad

Shineray 250 STXE + Bashan BS200S-7

<< < (14/20) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: anabellas - 15 Veljača, 2015, 01:36:24 ---taj cep sluzi da nađeš karike  ;D

--- Kraj citata ---
hahahaha kralju  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

inace svaka cast, procitao sam sve i cijenim preciznot i urednost,odlicno je sve  :icon_thumright:

zvonkec92:
Shineray danas prodan :(   nisam baš sretan al jebiga moro sam .......     :'(

anabellas:
Ak se isplatilo financijski sta te briga :)

zvonkec92:
a na nuli sam al aj, nea veze imam jos jedan kvad samo ga treba slozit.

zvonkec92:
Onaj prodan, ovaj se polako slaže.. Slaganje je trajalo više od godinu dana jer nisam imao nešto baš vremena za ovaj projekat. Ugl promjenjeno je dosta toga na ovom kvadu,od novih piksi i šerafa na škarama, lageri i semeringi zadnje osovine, nove zadnje glavčine + polovni 12.9 šerafi, novi ležajevi i semeringi u prednji glavčinama, pixiran španer lanca + custom made rolica za lanac, novi prednji lančanik ( manji sa 13 zubi, org je 15 ), reparirane kočione čeljusti, novo kočiono ulje. Mašina je bila zaribana pa su kupljeni novi podizači ventila, novi klip 2mm veći, nova glava, novi kiler za ulje ( spešl tnx članu Andy ), grana pjeskarena farbana i omotana termo trakom i eto do tud sam za sad došo.. Ostalo je još povezat instalaciju vezicama i sve to ljepo rasporedit, nasadit neke žmigavce, stavit rezervar i plastike. Onda treba skemijat kuku iza i to je to.

! No longer available

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju