Ostalo > ATV & Quad

Shineray 250 STXE + Bashan BS200S-7

<< < (8/20) > >>

zvonkec92:

--- Citat: Drnda - 09 Veljača, 2015, 00:52:32 ---to i je napravljeno za bokarenje, vodu i blato jbt...
ajde pali to i gas po boku  ;D
super izgleda nakon sto si ga slozio, ja osobno bih skinuo taj gepek sa konstrukcijom s njega

--- Kraj citata ---
hh sad je kasno jer sam ga zavario za šasiju :D ma nesmije sada van pa ceste su pune soli, pojest će mi ga onda se neču imat na čem vozit.. :P

zvonkec92:
nego imam ja u rezervi jednu pilu koja se slaže tak za po polju, šumi itd..  zove se Bashan 200 BS7

bez brige dijelovi koji nisu na slikama su sastrane..

nisam ga ja razj#bo, takvog sam ga i kupio

klip sam podebljo za 2mm što bi po nekoj računici dalo umjesto prijašnjih 200, 210ccm

još čekam iz engleske da stignu podizači ventila, jedan je puko, drugi mi je neki sumnjiv. i tako...... 

anabellas:
kak ti dela ovaj ventilator za hladenje, mozes ga palit gasit il stalno vrti?

zvonkec92:

--- Citat: anabellas - 09 Veljača, 2015, 02:06:16 ---kak ti dela ovaj ventilator za hladenje, mozes ga palit gasit il stalno vrti?

--- Kraj citata ---
ima na mašini indikator temperature i on ga pali, meni se u ovo malo što sam se vozio, nije upalio. A kaže i bivši vlasnik ni njemu kad je pretežno kvad služio za u dučan i nazad tj 500 metara u oba smjera..

anabellas:

--- Citat: zvonkec92 - 09 Veljača, 2015, 02:10:14 ---
--- Citat: anabellas - 09 Veljača, 2015, 02:06:16 ---kak ti dela ovaj ventilator za hladenje, mozes ga palit gasit il stalno vrti?

--- Kraj citata ---
ima na mašini indikator temperature i on ga pali, meni se u ovo malo što sam se vozio, nije upalio. A kaže i bivši vlasnik ni njemu kad je pretežno kvad služio za u dučan i nazad tj 500 metara u oba smjera..

--- Kraj citata ---

slozi si na gumb da palis kak oces najbolje, nece se zracnjak prehladit po ljeti ak ce stalno vrtit ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju