Ostalo > ATV & Quad

Shineray 250 STXE + Bashan BS200S-7

<< < (3/20) > >>

zvonkec92:
kuciste potokareno, sad su na svakoj strani upresana po 2 lagera jedan do drugog, znaci sveukupno 4, to bu sad vjecno ja se nadam. jos moram samo rijesit luft na vilici i to bu super.. eo i slike novog lagera kolko masti ima u njemu, najjaci su mi panjevi kaj vele da je to tvornicki dosta masti kolko lageru treba, poserem se na takve izjave

onu plasticnu zastitu sam lagano skinuo sa malim tankim serafcigerom, natrpo masti nutra i zatvorio ga nazad :)

i sve je ljepo napresano na osovinu, ponedjeljak jos moram kupit nove semeringe kaj idu do lezaja svake strane da nejde voda po lezaju, makar taj kvad vode nebu vidio al svejedno.

zvonkec92:
kvad je gotov, uglavnom radilo se dosta, promjenilo se jako puno svega i svačega na njemu. sad čekam samo da se ulica osušu da ga mogu probat :)

ležajevi u glavčinama i nisu baš podmazani kak bi trebali

sad jesu

led žmigavci su mu sjeli ko budali šamar

aj bok..

Rox-Rab:
zvonkec jako uredno i sve mi se sviđa jedino bi stavio jos felge u neku drugu boju ali to je samo mos ukus  :headbang:

zvonkec92:

--- Citat: Rox-Rab - 09 Prosinac, 2014, 00:19:27 ---zvonkec jako uredno i sve mi se sviđa jedino bi stavio jos felge u neku drugu boju ali to je samo mos ukus  :headbang:

--- Kraj citata ---
felge nisam ni farbao, samo su oprane :) ma neču ih ništa farbat dobra je ova boja, nepozna se tolko prašina na njoj.

Tomi_ZG:
Popodne dolazim da ga zbokarim malo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju