Ostalo > Foto, video, music...
SJ4000 1080 full HD kamera(go pro kopija)
3alfa3:
--- Citat: te-te-ac - 23 Ožujak, 2015, 13:23:48 ---na čemu da gledam 4k ??
--- Kraj citata ---
Na 4k TV-u :)
...
--- Citat: te-te-ac - 23 Ožujak, 2015, 13:23:48 ---place ni 500€
--- Kraj citata ---
A onda nista ;D
Tomi_ZG:
A i koji k će ti uopće 4k na takvoj kameri,1080p je više nego dovoljno i za sve ostalo,a kamoli za malo snimanja raznih zajebancija i sl.,a da ne pričamo koliko 4k materijal zauzima prostora na disku.
Matija97:
Da sam htio nesto profi sigurno se nebi ciganio i trazio da prodem sto jeftinije a da opet nije zadnji shit,drugim rijecima odvojio bi 500€ koje nemam i kupio go pro hero 4 :toothy12: Ponovit cu jos jednom,mislim da kod tih kamera za snimanje extremnih sportova ili nez kaj je bitnije vise fps-a nego rezolucija :icon_thumright:
walkay:
Ja imam GOPRO Hero 3 White znaci standard model sa Wifi-jem, prezadovoljan sam, mozda ste i vidjeli snimke sto sam stavio u svoju temu, zvuk odlican, zoom i kontrast takoder. Mislim da od standard modela bolje ni netreba za ovak bzvz snimanje. Gledao sam i ja taj SJ4000 i za tu cijenu je vise nego dobar, ali eto GOPRO je GOPRO! ;D
MarinM:
Evo vam par mojih sa sj4000
Za mije potrebe i vise nego odlicna ali mi se baterija cini malo slabija, trebao bi narucit jos jednu pa da mogu snimat dalje kad se isprazni :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju