Ostalo > Foto, video, music...
SJ4000 1080 full HD kamera(go pro kopija)
Matija97:
Ma ja sam prezadovoljan..radi sve ko prvog dana.Preporucio bi svakome ko ju uzima da si odma naruci i barem jos jednu bateriju jer ne traje bas nes dugo i onaj kao vacuum za prikeljit na auto,skuter ili slicno :icon_thumright:
danielhuang:
Sada sj5000 je pušten, postoje mnogi izdanje akcije kamera u 2015, Beijing Xiaomi Technology Co., Ltd., blackview dv800, sj5000 ...... što će biti pobjednik?
Matija97:
Go pro ce uvijek biti pobjednik i najbolja,barem je do sad tako bilo ali ako pricamo o ovim low budget kamerama msm da se sj pokazala jednom od boljih,kupio sam istu i prezadovoljan sam.Valjalo bi probat i druge sigurno postoji jos bolja :headbang: a ovo sta si stavio 2.7k je sj pod drugim nazivom,imas ih jos mali milion pod drugim nazivom :icon_thumright:
danielhuang:
sj4000 je dobra kamera ali samo 1080p / 30fps, GOPRO je 4K kameru, ali preskup, ovaj Blackview DV800B kamera je u sredini: 2.7K i 1080p / 60fps.
te-te-ac:
na čemu da gledam 4k ?? trebas imat i komp da mozes obradit video... bogte ovo je balkan... place ni 500€
ko se bavi profi snimanjem i editom onda razumijem, a za nas amatere gdje cu snimat neke pi*darije je stvarno i fhd haj-tek... :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju