Ostalo > Razne offtopic teme :)
Eurosuper 95/98/100
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Listopad, 2014, 12:38:26 ---BTW
bs95 i bs95class su po tehnickim listovima identicno gorivo
--- Kraj citata ---
Zato i tocim BS95 jer je jeftinije od CLASS-a ;D
JogFromYamaha:
ma koje ti kontrole sanjas
kod nas se uzorci testiraju iskljucivo u labosu od ine koji im ispostavi koji got hoces papir
ak treba pisati da je nutra slonova krv onda bude pisalo
tak da je sve to muljaza
usminkavaju si benzinske a kod vecina su tankovi prepuni pjeska, hrde i 40 godina su stari i nikada cisceni
a to sto privatnici rade boze sacuvaj
cak se i omv petrol i tifon pretvorio u smetliste od kad novi sef importira benzin iz bosanskog broda odnosno rafinerije koja je poznata kao visoko problematicna
i prodaje bilosto pod euro 5 bullshit
a lukoil je oduvjek bio los
tako da danas na hr trzistu ina jos ima daleko najbolju ponudu barem ga vecinom sami preraduju pa se jos da nesto od njih ocekivati
Grale:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Listopad, 2014, 14:00:36 ---
cak se i omv petrol i tifon pretvorio u smetliste od kad novi sef importira benzin iz bosanskog broda odnosno rafinerije koja je poznata kao visoko problematicna
--- Kraj citata ---
Natočio plin u kola u subotu u Bos.Šamcu odma prije granice dok sam se vraćo.
Litra je 0,95 KM (najjeftinije u cijeloj Bosni valjda), auto je htio poludit kak je išo, a iz brodske rafinerije je :icon_biggrin:
A te spike loš benzin, unutra pijesak, voda, šišmišova krila ili krokodilov zub u gorivu okači mačku o rep, kontrole se rade, pobogu ipak smo u EU.
Btw. mislim prošle godine da je to bilo, na Petrolu u KC (a nova benzinska, otvorena možda godinu prije toga) nakon poplava ušla voda u spremnike, i par auta koji su stigli natočit prije negoli je lociran problem, su svi do jednog stali.
Petrol naravno pokrio sve troškove popravka.
Tomi_ZG:
Daj Grale malo meni prošvercaj tog plina iz Bosne,oću i ja da kolje i ubiVa :laughing7:
kosta:
Puno je pametnih stvari napisano,ali ne slažem se s konstatacijom da je gorivo na Lukoilu loše.
Imaš na pultu porijeklo goriva i ima iz Bosne, ali isto tako znaju imati i iz Italije,a svojedobno sam tocio diesel iz Švicarske,taman kad su uveli onaj Ekto.
Toči 95 i vozi. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju