Ostalo > Svijet računala i mobitela

xeon power za soc775

<< < (2/7) > >>

skoda90:
Evo i mog stroja  :toothy11:
Mene isto nije skupo izaslo,50kn dodao za novu maticnu jer stara nije citala xeon zbog rev.1.0 a stari proc nisam ni prodao....
Al kad sam vidio kakvo je poboljsanje sa e1400 (dual core sa 512kb cachea) nisam mogao vjerovat,nakon toga odma upikao i novu grafu  :laughing7:

A mislim da tu na forumu ima vec ovakva tema
Edit: eladio ako mislis da je to prejak procesor za tvoje potrebe mozemo se mijenjat  :toothy12:

eladio:
nisam vidio, sad sam pogledao i vidim da je vekyyy sredio svoj komp  :icon_biggrin:

nego, vidim ti nisi gustao na defaultu, pa si ga odmah OCao  :laughing7:
moj ima multi 9.5, sto ce reci dusu dao za OC, a o DFI P45 ploči da ne govorim  :frajer:,
ali s obzirom da trenutno vrtim neke druge programe vezano na jedan projekt, a igre nisu ni u planu , nemam potrebe za time..
u biti moram staviti hitno jos 4 gige rama, jer me to dosta koci (imam "samo" 4gb) (i SSD, GTX560, itd, ali kad se ufuram, samo stroj u jednom stroju pocne stucat i vidim out of memory poruku :D )

skoda90:
Ma cim se ta fora procula pocetkom ove godine mi je upalo u oko al nikako da kupim i et sad je napokon sredjeno tj vec 2mj sigurno vec furam xeona...
Ma svaki proseor se mora malo dic  :icon_biggrin: navodno proc ide na 4ghz al eto nisam neki extreme overclocker pa neznam
Da vidim da je multi dobar kod mene je 8.5 jbg
Ja sam prvo imao 4x1gb ddr800 i 2 plocice nisu htjele radit na vise od 800 a druge dvije mos slobodno na 1000 neznam zasto ali eto,onda sam i to prodao pa uzeo 2x2 1066 u medjuvremenu mi je bila "crkla" 8800gt vec sam ju fenirao 10 puta pa sam popizdio i uzeo gtx650ti i to je za sad to  :icon_biggrin: meni ni netreba vise rama jer nista specijalno ni neradim,web,koji film,i malo odigram nesto i to je to! eventualno bi ubacio ssd i to je to

andy:
Eladio, ajde daj neku konkretnu konfiguraciju sta bi mogao nabavit za jeftine pare, znaci proc i ploča za početak..
Koja bi ploča bila najpovoljnija da ima socket 775? Ova tvoja?

eladio:
ovisi, mislim da gigabyte i asus , sa P35 , P43 i P45 chipsetom su najbolji izbor, da ih se naci za cca 150-200kn ako si strpljiv...
ova moja je DFI (dakle za entuzijaste  :icon_biggrin: ), P45 je i vise sam imao sreće sto sam naletio na tu super plocu (250kn)
za proc sa adapterom sam dao 400kn, jer je jedan od najjacih i najboljih iz te klase  :redface:

evo recimo meni je danas stiglo jos 4 (2x2) gige rama ddr2 za 200kn ..moze se samo treba traziti

brijem da bi ti mogao uloviti i proc i plocu za 400-500kn (ako nije top kao sto sam ja uzeo)  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju