Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

pritužba na forum

<< < (3/4) > >>

Doomsday:
Ali, judi, ća se pinite, pa sve je OK...  :icon_thumright:
Forum je više nego OK, nema zlonamjernih ljudi, nema trollova, zdrava ekipa... :headbang:
Mislim da je previše restrikcija kontraproduktivno, i mislim da je svako od nas sposoban korigirat samog sebe, ukoliko mu se ukaže da je negdje pogriješio, nekoga povrijedio, ili bio nehotice destruktivan... :dontknow:
Ja bi da mi svi moćemo admina i modove doživljavat više ka prijatelje nwego ka policajce... :frajer:
Naravno, biće uvik judi šta su nerazumni ili načisto bezobrazni, ali to se lako riješi... Ovako prijateljski forum takve likove apriori i odbija, šta je više nego super, po mom mišljenju... :binkybaby:
Nebi želija da se moj najdraži forum pretvori u konc-logor, nego da bude misto druženja i opuštanja za sve forumite dobre volje... Nadan se da je to želja svih nas... :)
Moj problem je šta mi je za opuštanje najbitniji dobar humor... :icon_biggrin: Pa možda koji put i pretjeran... :toothy3:
Ali, kako znan da i ja lako pretjeran, ne uziman ni nikome drugome za zlo ako mu se dogodi da i sam pretjera... :happy8:
Eto, samo toliko, da me se ne shvati krivo... :toothy11:

Mr J:
Nece! Samo ce se ozbiljnije teme i problemi u buduce cistiti od spamma... Jer opet treba biti i odredjena preglednost foruma ukoliko zelimo da se ljudi mogu snaci na njemu...

rogi:
Doomsi , Doomsi moj si idol :notworthy: :notworthy:

roby44:
kako kaže Mr J, pa negdje mora postojat granica, necemo nikog izbacivat s foruma i sl.
zelimo privuc ljude a ne odbit ih spammom.

mrcina:
takoje povikaše seljaci izljubiše se pa nakon toga viknuše živjela demokracija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju