Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

pritužba na forum

(1/4) > >>

roby44:
pritužba na forum!
ima svega samo ne skutera/motora, hrpetina podforuma koja totalno nema veze sa temom foruma ali ok,da se prezivjet.
i ono malo tema je u teskom off-topicu, zato moderatori, admin, primite se posla jer je situacija izmakla kontroli.

Mr J:

--- Citat: roby44 - 11 Prosinac, 2006, 22:14:14 ---pritužba na forum!
ima svega samo ne skutera/motora, hrpetina podforuma koja totalno nema veze sa temom foruma ali ok,da se prezivjet.
i ono malo tema je u teskom off-topicu, zato moderatori, admin, primite se posla jer je situacija izmakla kontroli.

--- Kraj citata ---
Da, tu se slazem sa tobom... uopce nema nikakvih novosti... Samo bez veze trakeljamo...

roby44:
pa da,nema me preko vikenda. otvaram forum sav happy da vidim sta je novo, kad ono mi izlista 4 strane, a unutra sve teme nevezane uz skutere, nade se 2-3 teme tunning i sl. a ono 10 strana off... 
zgrozim se i gasim sve  :sad1:

Mr J:

--- Citat: roby44 - 11 Prosinac, 2006, 22:44:20 ---pa da,nema me preko vikenda. otvaram forum sav happy da vidim sta je novo, kad ono mi izlista 4 strane, a unutra sve teme nevezane uz skutere, nade se 2-3 teme tunning i sl. a ono 10 strana off... 
zgrozim se i gasim sve  :sad1:

--- Kraj citata ---
haha... vlada blagdansko raspolozenje... danas sam im ja bio na tapeti i pederluk ali treba malo i toga... Evo ponukan tvojim rijecima postao sam jednu zanimljivu stvarcicu u vezi stylinga...

eladio:
sve sto je visak od nije bitno koga ima svaki moderator ovlast da prebaci u na to dozvoljeno mjesto , spam topic  :toothy9:

nemojmo sad pretjerivat , pogotovo na opcenitoj diskusiji gdje se opcenito i raspravlja , ali styling i tuning recimo tu imaju malo rigorozniji stih  :frajer:

eto toliko od mene  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju