Tehnički kutak > Garaža
Italjet Dragster 180 No.2
B.E.R.O.:
gdje je zapelo!?
;D
perki_:
sta gdje je zapelo .... jesi sumjao u mene :glasses9: . Dragster je gotov ali su slike otišle u pm kada se forum updateo . Budem ponovo stavio slike ovih dana
B.E.R.O.:
--- Citat: perki_ - 16 Listopad, 2015, 19:53:07 ---sta gdje je zapelo .... jesi sumjao u mene :glasses9: . Dragster je gotov ali su slike otišle u pm kada se forum updateo . Budem ponovo stavio slike ovih dana
--- Kraj citata ---
aha
ha ha nemam pojma nisam bio aktivan pun gas!!!
:icon_thumright:
:jerk: cekam slike!!!!
:headbang:
perki_:
--- Citat: B.E.R.O. - 16 Listopad, 2015, 19:56:42 ---
--- Citat: perki_ - 16 Listopad, 2015, 19:53:07 ---sta gdje je zapelo .... jesi sumjao u mene :glasses9: . Dragster je gotov ali su slike otišle u pm kada se forum updateo . Budem ponovo stavio slike ovih dana
--- Kraj citata ---
aha
ha ha nemam pojma nisam bio aktivan pun gas!!!
:icon_thumright:
:jerk: cekam slike!!!!
:headbang:
--- Kraj citata ---
Stavim malo kasnije slike .... :-)
perki_:
Evo ga nastavak ponovo pošto je usljed prebacivanja foruma nešto slika nestalo iz teme.
Dragster je završen , ali ovo je Dragster 125 pa molim admine da preimenuju temu u Dragster 125, plava šasija 180 je prodana kolegi koji će uskoro početi sa slaganjem ( bit će tema na forumu )
Nisam mogao izdržat ove naljepnice što mi je frend radio malo odudaraju od originala pa sam se odlučio naručiti original naljepnice i za obadva dragstera. U planu je još na plavoga staviti original auspuh , to ću drugi tjedan riješiti dok dođe par stinica koje čekam.
Montaža naljepnica je planirana za nedjelju .... stavim slike kada završim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju