Tehnički kutak > Garaža

Italjet Dragster 180 No.2

<< < (8/16) > >>

perki_:

--- Citat: boulybox - 13 Rujan, 2015, 22:14:42 ---dobro stari di ih nalazis, jer ja jedino vidim barake po netu :o

--- Kraj citata ---

Jbg... tražiš i nađeš  :glasses9:, ali mislim da sam i ja sve resurse iscrpio . Odnosno tražio bi ja još ali žena je rekla da će da me ubije ako još jednog dovučem ;D ;D

JosipMarijanovic:

--- Citat: perki_ - 13 Rujan, 2015, 22:31:49 ---
--- Citat: boulybox - 13 Rujan, 2015, 22:14:42 ---dobro stari di ih nalazis, jer ja jedino vidim barake po netu :o

--- Kraj citata ---

Jbg... tražiš i nađeš  :glasses9:, ali mislim da sam i ja sve resurse iscrpio . Odnosno tražio bi ja još ali žena je rekla da će da me ubije ako još jednog dovučem ;D ;D

--- Kraj citata ---

zato dovuces dva :P

perki_:

--- Citat: JosipMarijanovic - 13 Rujan, 2015, 23:08:14 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

U garaži ih je trenutačno 5 ...   ;D ;D ;D

JosipMarijanovic:

--- Citat: perki_ - 13 Rujan, 2015, 23:19:59 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 13 Rujan, 2015, 23:08:14 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

U garaži ih je trenutačno 5 ...   ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

To ti nije ni 6  :toothy9:

perki_:
Nastavak radova  ....

Felge i vilica stigli sa plastifikacije , gume spremne sutra montaža  ;D

Sjedalo suvozača nanovo tapacirano

Sutra slaganje prednjeg kraja da ga oslonimo na kotač i odmah nakon toga montaža mašine  i zadnjeg kraja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju