Općenito > Maxiskuteri

LEO VINCE SBK ZA NEXUSA 300! Prednosti i mane!

<< < (2/9) > >>

black-rox:
Ko prvo leovince je tipičan talijanski poluproizvod,za manje para dobiješ Serdarevića koji po meni puno bolji i ljepši od leovince......

ZOX147:

--- Citat: black-rox - 13 Rujan, 2008, 14:01:55 ---Ko prvo leovince je tipičan talijanski poluproizvod,za manje para dobiješ Serdarevića koji po meni puno bolji i ljepši od leovince......

--- Kraj citata ---

A kao drugo??

Mislim komentar ti je malo jači!

A ča se tiče izgleda samog auspuha moje je uvjerenje pak da mi je original ljepši od SBK, a SBK mi je puno ljepši od Serdarevića, pogotovo ovog kojeg si imao na GP1, a i frend mi ga ima na istom motoru! Kad prolazi čudo toliko grmi kao da ni nema auspuha!!

Ali opet... O ukusima se ne raspravlja zar ne?

Ja sam ga uplatio i čekam da mi dođe!

Kupio sam ga u Trstu za 260 €!

Javit ću vam se s dojmovima!

ZOX147:
Auspuh montiran i testiran!! :)

Zvuk fantazija, performanse bolje!

Sve u svemu preporučujem ga svima!

dino gp1:
Evo da ne otvaram bzvz. novu temu, zanima me kakav je auspuh SHACAL jer bi ga bratić stavio na skippera 150ccm? Stavio bi uz njega i malossi multivar, pa evo ako tko ima iskustva s time neka piše ...

black-rox:

--- Citat: dino gp1 - 19 Rujan, 2008, 10:32:28 ---Evo da ne otvaram bzvz. novu temu, zanima me kakav je auspuh SHACAL jer bi ga bratić stavio na skippera 150ccm? Stavio bi uz njega i malossi multivar, pa evo ako tko ima iskustva s time neka piše ...

--- Kraj citata ---
Zadnje smeće ti je taj auspuh ići će ti motor kakvih 20 na sat sporije s tom kramusinom od spuha,pa neka uzme serdarevića :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju