Općenito > Maxiskuteri
LEO VINCE SBK ZA NEXUSA 300! Prednosti i mane!
ChRiStIaN:
SHACAL i leo vince rade teza sranja za spuhove. Shacal je slab full, leo vince je oke za performanse al je zvuk jadan. Dizajn je jos oke. Al najljepsi je serdarević, najglasniji je i performanse su oke!
ZOX147:
--- Citat: KicHo7 - 19 Rujan, 2008, 14:31:54 ---SHACAL i leo vince rade teza sranja za spuhove. Shacal je slab full, leo vince je oke za performanse al je zvuk jadan. Dizajn je jos oke. Al najljepsi je serdarević, najglasniji je i performanse su oke!
--- Kraj citata ---
Glej...
Ja sam prezadovoljan s SBK! Čudo mi sad klizi kad nabijem gas u zavoju! A gume su mi nove :)
A zvuk... Ej! Kao da imam nekog Ducatia!! Ma ludnica stvarno!
Nije ono da govorim jer je moj! Stvarno ga preporučujem svima!
Hvalite tog Serdarevića ko da je neznam šta, a poznanik mi ga ima na GP1 i preružno izgleda onakvog čudnog oblika! A sam materijal auspuha izgleda prejeftino! Najobičniji inox koji nako kiše dobije točkice hrđe i sav požuti! Zvuk je prejak! Straši ljude km daleko!
A Leo od samih varova, do materijala besprijekorno napravljen, a k tome je još i više no duplo lakši od originala!
Ali naravno ukusi su različiti...
PROOF:
pa mora se cut jbt..... ;D ;D ;D ;D ;D
IKO:
ko obično,svak svog konja hvali ::) ::)
greenlite:
Ja bum potvrdil da je taj SBK stvarno kvalitetno napravljen što se tiče završne obrade
Smiješno mi je kad pripovedate da ovaj ima bolji zvuk od ovoga to su gluposti svi su tu -+ 5 dB a ak vam je do zvuka kupite si KTM-ove jer stavrno je več pomalo seljački videti skutera koji se čuje na drugi kraj grada a nikud nejde, ajd da barem ide
SBK bez dB killera se stvarno bezobrazno čuje pa ga nisam preveč vadil van...
Ja to ovak gledam na te stvari Ako imam skuter motor koji je prilično skup sigurno neču staviti auspuh od firme koja je tek u usponu i koja tek popravlja svoje greške na svojim proizvodima.... Tak da... to je samo moje mišljenje i nije da hvalim Lea akrapa ili druge priznate marke u svijetu.... Na svkome je da odluči kaj bu stavil na svoj skuter/motor
moram iti pa se mi neda več pisat
je i ZOX daj nabaci neke fotke
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju