Općenito > Propisi

Prekoraćenje brzine

<< < (3/5) > >>

JogFromYamaha:

--- Citat: ---To vrijedi samo za manje prekrsaje (do 2000kn)  ;D
--- Kraj citata ---

odlicno, ja bi za te stvari zatvor 3 godine uvel bez prava zalbe i to pravi gulag di kopas u rudniku 12 sati na dan

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 25 Rujan, 2014, 17:02:17 ---
--- Citat: ---To vrijedi samo za manje prekrsaje (do 2000kn)  ;D
--- Kraj citata ---

odlicno, ja bi za te stvari zatvor 3 godine uvel bez prava zalbe i to pravi gulag di kopas u rudniku 12 sati na dan

--- Kraj citata ---

Ovisi gdje je napravljen prekrsaj. Svakako nije u redu tak vozit, al probaj srednje jaki motor na nekoj aveniji u zg i vidjet ces da si u istom prekrsaju, a mislis da vozis ko baba. Pogotovo ak je zaostao "slucajno" neki znak od radova na 30kmh, a ti "projuris ko metak" sa 90 :)

A ovisi i od murjaka.... Neki dan preticao auto pred skolom na punoj crti i prek zebre i zaustavio me. Stao, lik je provjerio u bazi moju situaciju i eventualne bodove, upozorio da pazim oko skola i pustio me bez kazne. A mogo mi je odrapit kaznu da mi se zavrti od cifre..... Valjda jer nemam bodova i bila je mala brzina (20tak kmh) pa me pustio
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

JogFromYamaha:
a alfica kaj mislis da si jedini ko ima A i B kategoriju polozeno i da smo svi drugi bedaki?
pa boli me ona stvar nemozes se vozit 130-140 po satu u 50kmh zoni
nemas teoretske sanse da stanes i ubit ces nekoga i to samo osobi koja nije mentalno sposobna upravljat vozilom pada na pamet i onda jos bez razloga da se tak vozis
da ti je zena trudna u autu nebi ju vozil 140 po gradu jer radis 30m u sekundi i sama tromost vozila ti ne dopusta da reagiras na ista pa da sam u neznam cemu

ko da je problem nagarit auto ili motor 130 u gradu nije ali moras biti ludak i imal je srece kaj kod mene to nije napravil jer bi presel ko genijalac pred 2 godine kaj su ga pukali iz auta dok je zavrsil u ogradi i onda ga jos posteno izbatinjali prije nego su ga u skodu bacili

3alfa3:
Kakvih 140? Dovoljno je prek 100 pa si u istom prekrsaju, a tolko idu i base kitevi na 50tkama, a nekak mislim da imaju losije kocnice od auta i motora.
A kaj cu kad semafore na novoj branimirovoj podese da ih mozes proc na zeleno tek iznad 150kmh :)

Al da te utjesim, gps veli da mi je prosjecna brzina 60-65 kmh kad se odem provozat sat vremena :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

JogFromYamaha:
ak je dozvoljeno 50 i preso si 58 preko je 108
ali to je 108 s oduzetim tolerancijama i svemu znaci on je na svojem satu u autu (koji laze) vidjel minimum 130

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju