Općenito > Oprema
Preporuka jakne - - - Duža ili Kraća?
Johnny iber:
Pa onda gledaj da uzmes malo duzu, ako ce se malo i vidit leđa nosiš bubreznjak i između ostalog nisi gol pod tom jaknom... Barem se nadam ;D
Ja svoju nebi mjenjo za 5 gajbi piva :glasses9:
Bokygs:
--- Citat: shadow - 19 Rujan, 2014, 20:12:27 ---koristim held maddox textilnu i zadovoljan sam skroz :headbang:
--- Kraj citata ---
Imam taj model vec godinama i jakna je smece :toothy11:
shadow:
--- Citat: Bokygs - 19 Rujan, 2014, 22:27:33 ---
--- Citat: shadow - 19 Rujan, 2014, 20:12:27 ---koristim held maddox textilnu i zadovoljan sam skroz :headbang:
--- Kraj citata ---
Imam taj model vec godinama i jakna je smece :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ok
Meni je odlicna i jos mi je pri padu jednom spasila ruku
Tomi_ZG:
--- Citat: Rox-Rab - 19 Rujan, 2014, 20:02:13 ---planiram si uzet jaknu, rang je do nekih 2000kn i zanima me jesu bolje one duze sta pokriju leđa vise ili kozne ali krace?
--- Kraj citata ---
Za dva soma kuna kupiš jebenu tekstilnu jaknu,ili prosječnu kožnu,računaj i da se koža mora održavat,generalno nije namijenjena za vožnju po kiši je se koža u dodiru s vodom uništava,mada postoje razno razna sredstva za impregnaciju,neće joj sad smetat par kapi al za baš jaku kišu i da se natapaju s vodom te jakne nisu(znam iz prve ruke jer mi je vožnja po kiši sjebala jako dobre kožne rukavice koje su sad za smeće),kaj se tiče kratke i sam je imam i u kombinaciji s bubrežnjakom nema nikakvih problema,nije mi hladno a vozim se i dok je nula.
Uzmi koju god provjerenu firmu i model koji ti paše,nema tu neke velike nauke.
anabellas:
Zapravo je svaka kozna jakna malo "kraca", bolje da uzmes goretex jaknu , i toplije su od koze i lakše a i jeftinije :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju