Općenito > Oprema

Preporuka jakne - - - Duža ili Kraća?

<< < (3/6) > >>

3alfa3:
Koza je bolja u smislu zastite kod klizanja. Nemjerjivo bolja.
Tekstil je bolji po zimi (ako se radi o kvalitetnoj zimskoj moto jakni)

Trebalo bi imat obje + neku perforiranu za ljeto ako se vozis cijele godine  ;D

anabellas:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Rujan, 2014, 15:32:39 ---Koza je bolja u smislu zastite kod klizanja. Nemjerjivo bolja.
Tekstil je bolji po zimi (ako se radi o kvalitetnoj zimskoj moto jakni)

Trebalo bi imat obje + neku perforiranu za ljeto ako se vozis cijele godine  ;D

--- Kraj citata ---

Ja koristim IXS tekstilnu s zimskom podstavom pa po zimi samo dodam unutrasnjost . bolje neg kupit 2 jakne  :icon_tongue:
istina bog malo mi je prevelka pa je rijetko nosim  :laughing7:

3alfa3:
Ja imam koznu koja ima i podstavu na skidanje. Dobra je do 10-12C, ali ispod toga vise nije (a imam ispod toga majcu kratkih rukava i deblju majcu dugih rukava). Bez podstave na majcu kraktih rukava ju nosim kad je oko 16-18C. Ispod toga moram imad podstavu u njoj jer je prehladno (ali su na motoru i brzine vece, pa to uzmi u obzir)
Tekstilna ixs sa podstavom je ok i na nizim temperaturama.
Kad je vani preko 25C, koristim RS Taichi mesh jaknu jer bi u kozi umro  ;D

Zapravo, tekstitlu ixs nisam nosio vec 2 godine, jer sam se prestao vozit kad je ispod 10C. Poceo sam malo mislit i na zdravlje, a i nije gust na nizim temperaturama jer ni gume ne drze bas najbolje, a jebes voznju ako nema postenih nagiba  ;D

anabellas:
Nisam vidio ovoliko setupa jakni hh :)

3alfa3:

--- Citat: anabellas - 20 Rujan, 2014, 17:33:59 ---Nisam vidio ovoliko setupa jakni hh :)

--- Kraj citata ---

I to nije sve.....
Razmisljam o perforiranoj koznoj (i hlace) za temperature izmedju 22-28C  ;D
Al mislim da ce to pricekat, jer ponuda Dainesea u HR ne ukljucuje perforiranu kozu, a ne zelim kupovat bez probe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju