Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner by SkejterKlido

<< < (37/41) > >>

steeef:
rucice kocnica imas na ebayu za uzet,duplo jeftinije nego s6 a isti drek..
tu naljepnicu orginalnu mores narucit u piaggiu,al su sve bile crvene,jednostavnije,brze i vjerojatno jeftinije buse presel da ju das napravit u nekoj tiskari,pa si i boju biras kakvu oces.

SkejterKlido:

--- Citat: steeef - 06 Siječanj, 2016, 20:29:18 ---rucice kocnica imas na ebayu za uzet,duplo jeftinije nego s6 a isti drek..
tu naljepnicu orginalnu mores narucit u piaggiu,al su sve bile crvene,jednostavnije,brze i vjerojatno jeftinije buse presel da ju das napravit u nekoj tiskari,pa si i boju biras kakvu oces.

--- Kraj citata ---

Imas link mozda?
Frend ima tiskaru napravit ce mi dzabe samo je rekao da nadem original sliku ili ako ima u zelenoj boji

steeef:
m.ebay.com/itm/CNC-Billet-Aluminum-Short-Brake-Clutch-Levers-For-GILERA-Runner-200-2003-2008-/111702681142?nav=SEARCH

logo najdes na netu,on ti slozi u dimenziji kojoj oces,tak i boji..napravi ti cijele krugove a ti si izrezes u koso kak ti pase

SkejterKlido:

--- Citat: steeef - 06 Siječanj, 2016, 21:50:56 ---m.ebay.com/itm/CNC-Billet-Aluminum-Short-Brake-Clutch-Levers-For-GILERA-Runner-200-2003-2008-/111702681142?nav=SEARCH

logo najdes na netu,on ti slozi u dimenziji kojoj oces,tak i boji..napravi ti cijele krugove a ti si izrezes u koso kak ti pase

--- Kraj citata ---
Okej,hvala ti :)

E sad imam jos pitanja,a to pitanje se tice auspuha..kupio sam ga polovnog rijec je o extra chrome,naravno zahrdao je al ne cijeli i htio bi ga sredit tek toliko mozda i ispolirat ako je moguce...kako rjesit tu hrđu?s cime brusit?pokusao sam rucno pa s brusilicom onaj brus i nista ne skida  :help:

firkefica:
polir cetka na struju i plava kreda za poliranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju