Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
anabellas:
samo ti metni 17 , piaggio lc 50-tke su dugo godina na 12mm vozile pa se 17 i stavio s razlogom da ga ne mjenjas kad neki setup base stavis
meni nrg s tim setupom nikad preko 3.7 nije preso po gradu
stavi 17.5 cijeli original osim glavne dizne oko 76-80 odprilike
SkejterKlido:
--- Citat: ljubo46 - 17 Listopad, 2015, 12:24:01 ---A koji dell 19 imas gore? Igla koja je unutra?
Meni je normalne voznje rox trosio 4litre s dell 19 phbg ds i dizna 75
--- Kraj citata ---
19,5 bd za iglu nisam siguran
--- Citat: anabellas - 17 Listopad, 2015, 13:21:02 ---samo ti metni 17 , piaggio lc 50-tke su dugo godina na 12mm vozile pa se 17 i stavio s razlogom da ga ne mjenjas kad neki setup base stavis
meni nrg s tim setupom nikad preko 3.7 nije preso po gradu
stavi 17.5 cijeli original osim glavne dizne oko 76-80 odprilike
--- Kraj citata ---
okej budem vidio ovih dana,neda mi se sad vise s time zezat,hvaala
Tomi_ZG:
Piaggio nikad sa 19 karbom neće trošit ko minarelli,nego barem litru više.
Samo rasipaš bengu,taj karb je za base nepotreban,stavi 17.5 i bok.
ljubo46:
Hoce hoce samo treba znat nastelat..
Ali da je dobar i piaggiov je i to odlican
SkejterKlido:
Pozdrav ekipa,malo sam radio ovih dana na gileri,i upalio je nakon dobrih 2 mjeseca,jedina nova stvar na njoj je vracen dell 17,5 i stavljene original rolice (one boje kave)mislim oko 5i nesto gr da imaju...e sad skuter se i dalje malo tromo ponasa tj treba mu malo da razvrti i krene,mozda sam i izgubio taj osjecaj jer sam imao 180sp pa se navikao na nju nezz :dontknow:
U planu mi je stavit one stage6 stelajuce rucice kocnica i par naljepnica da je ozivim malo jer crna boja je jako smanjuje a pogotovo od naprijed..Dobro bi mi dosla pomoc oko nalje tj nigdje ne mogu nac onaj original logo gilere sto su imale one iz 02 god naprijed preko prednje maske ako itko razumije sto ocu reci,trebala bi mi takva al zelena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju