Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

oglas

<< < (5/7) > >>

eladio:
razumjem kad se bune clanovi koji imaju 2 posta ukupno i na forumu su 3 dana,

ali Vi? zar je toliko tesko staviti P ?

pa lijepo sam vam gore objasnio koja je razlika oglasa u PRODAJI , pa nisu svi isti oglasi u prodaji , neki su A , neki su P , neku su PiP, Neki su R-P i tako dalje

eladio:
sto se tice bumpanja, to je problem koji ce se poceti kaznjavati svakako  :glasses9:

Galjego:

--- Citat: eladio - 12 Rujan, 2008, 16:43:24 ---razumjem kad se bune clanovi koji imaju 2 posta ukupno i na forumu su 3 dana,

pa lijepo sam vam gore objasnio koja je razlika oglasa u PRODAJI , pa nisu svi isti oglasi u prodaji , neki su A , neki su P , neku su PiP, Neki su R-P i tako dalje

--- Kraj citata ---

Tih sa "A" ima možda 1 ipo u 57 stranica.
Tih sa "PiP" nema nijean u 57 stranica, jer nema nikakve veze "procjena i prodaja"...mislim ono...ako ću prodavat onda valjda znam zakoliko prodajem, a ako ne, onda postoji i forum "procjena" gdje cu to pitat pa stavit u podforum "prodaja"...

Tomma:
benjamine lakse je samo editirati,nego izbrisati i da covjek mora sve ponovo pisati i buniti se...ako nisi za moda,nemoj biti....pozz

Benjamin:

--- Citat: Galjego - 12 Rujan, 2008, 17:22:21 ---
--- Citat: eladio - 12 Rujan, 2008, 16:43:24 ---razumjem kad se bune clanovi koji imaju 2 posta ukupno i na forumu su 3 dana,

--- Kraj citata ---

Tih sa "A" ima možda 1 ipo u 57 stranica.
Tih sa "PiP" nema nijean u 57 stranica, jer nema nikakve veze "procjena i prodaja"...mislim ono...ako ću prodavat onda valjda znam zakoliko prodajem, a ako ne, onda postoji i forum "procjena" gdje cu to pitat pa stavit u podforum "prodaja"...

--- Kraj citata ---

PiP je tak od neki dan tak da ih nema jos...i osim toga rekli smo da je u fazi tesitranje jel je novo..raidmo na tome da dobimo sto bolji forum...s vremenom cemo vidjeti..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju