Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

oglas

<< < (7/7)

eladio:
hehe,

gle moderatori nisu tu da "rade" , nego da uzivaju na forumu poput svih nas i usput nesto i aktivno pridonose kontruktivnim rapravama,
sto se tice brisanja i editiranja , a i bananja , zbog toga su najmanje tu, ali to ide jedno s drugim, pa dodje usput,

..u zadnje vrijeme pokusavamo uzdici forum jos malo,  dovesti do reda da bi Vama u konacnici bilo bolje,
ali nitko od vas nije uhvatio bit vidim, siguran sam da vam je svima sada ljepse i ugodnije pregledavat taj podforum, ste to primjetili??..

e sad, uvjek se u pocetku neki "bune" , ali s vremenom cete se naviknuti..  :glasses9:

sto se tice brisanja, neki put je lakse editirati, neki put je lakse obrisati, ali pravila su jasna: ovisite o milosti i nemilosti moderatora..

e pa sta nije onda lakse staviti taj P ili PiP pa Vas onda sigurno nitko nece ni editirati ni obrisati  :glasses9:

objasnio sam ja je P oglas bez dozvoljenog komentiranja, a PiP s dozvoljenim komentiranjem i to je tu glavna razlika , ne kuzim kako vam to vec  nije jasno  :icon_scratch:

Doomsday:
Šta, moderatori moraju nešto i RADIT...!!!?  :o

Srića, nisan nadležan za pazar, a neman ni imovine za prodat ni para za kupit, pa me baš briga... :zubo:

X-Thug:

--- Citat: Doomsday - 13 Rujan, 2008, 18:53:14 ---Srića, neman ni imovine za prodat ni para za kupit, pa me baš briga... :zubo:

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7:  :headbang:

i da nekuzin sta se vi stariji clanovi bunite,pa masu je bolje nego prije sta je tesko stavit jedno slovo pri pisanju ili tri,sve je lipo objasnjeno a vi i dalje serete
sry na izrazu al jbg eladio i modovi se trude a vi se samo bunite...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju