Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

oglas

<< < (3/7) > >>

eladio:
CIJENA JE OBVEZNA
slika nije
ali precizan opis artikla da se tocno zna sto se prodaje je svakako potrebno

P je obvezno staviti ( iako ne kuzim , sta je to neki veliki problem staviti , kad olaksava oglas?),
PiP                 -                            Procjena i Prodaja (prodaja uz pripomoc ako niste sigurni koja je fer cijena)
R-P              -                            Razmjena
A                   -                            Aukcija           

To sve olaksava dodatni opis prodaje, evo jedan primjer , a ima ih stotine :
 netko recimo u prodaju stavi oglas PiP i odmah znas da trazi i procjenu (znaci trazi i komentiranje) i da to nije isti oglas koji je samo P gdje se ne treba komentirati (pogotovo cijena) , ali se treba ipak kako treba napisati oglas pa onda ni nece biti komentiranja tih istih oglasa 

u naslovu jasno mora pisati sto se prodaje

sto jos nije jasno?

PS
da, bumpanje je jasno definirano stoga bez "pretjerivanja" , svima je jasno zasto  :glasses9:

eladio:
primjer "A"

stavis oglas s "P"

1. znaci nije dozvoljeno komentiranje cijene !
objasnjenje: cesto se ipak "komentiraju" oglasi i radi se zbrka , prodavac se ljuti

2. oglas je s P , a nema cijene
objasnjenje: evo opet komentiranja i radi se zbrka , kupci se ljute

Sa predznakom P  se je prodavac jasno deklarirao da zeli da oglas koji je detaljan i jasan bude tu bez komentara . upiti idu iskljucivo na e-mail / PM

primjer "B"

stavis PiP

1. nisi stavio cijenu jer ni sam ne znas koliko bi to moglo vrijediti, nema zbrke , ne pokusavas nikome nista uvaljat, drugi ti brzo pomognu oko procjene , koju mozes i nemoras postivati - rezultat nema zbrke i nitko nije "ostecen"

2 stavio si cijenu, ali ipak nisi siguran, opet nastavak je isti, procjena, eventualna korekcija cijene, nitko se na kraju nista ne ljuti  :redface:

PiP je svakako oglas koji spada u prodaju a ne pod procjene,

Oglas P , a ne stavi cijenu u oglas -->  onda se taj oglas smatra PIP i ima se pravo komentirati isti

sad vidite , ocito ta "slova pomazu u razlikovanju oglasa od oglasa"

stoga postujte pravila, jer su ona tu zbog Vas,
siguran sam da ste i Vi sretni kad nadjete dobar i kvalitetan oglas , stoga ne budite ljencine i dajte si minutu za posten oglas  :icon_thumright:

eladio:
evo imam i jedan prijedlog,

oni koji dobro napisu oglas, uz fotke, detaljan opis,

dobivat ce ekstra bumpove  :glasses9:

sta kazete? mislim da je dobra ideja..  :redface:

Tommek:
koja cobanija.zas se mora sad napisati p k kad su jasni podforumi.i jos da seljudima zbog toga brise post a stawe u prawi podforum haha.
koji debilizam.
i te fore za slike.ja nemam fotič i šta sad.

PitBull Aerox:
bas to, a stavio sam 4 slike i cijenu i cak link sa SA koliko tamo kosta...! i eto nisam stavio to jebeno P. pa ak sam stavio u prodaju znaci da prodajem a ne kupujem, al neka ajd...!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju