Općenito > Maxiskuteri

X max ili x city

<< < (3/3)

Vozikalo:
Drago mi je da si zadovoljan,što se tiče zaštite nogu možeš kupit one dodatne plastike(bočne vjetrobrane ili kako se to več zove) pa stavit ali mislim da ti baš i ne triba.... Ja san navika na runneru bit totalno izložen tako da ovo malo šta me šiša po nogama je ništa....:) Inače tu je možda malo bolji x-max,za noge a ima i štitnike za ruke...

matheus:
Konacno sam malo izvezao mnotor iz grada pa da podijelim impresije;
Motor ide ko blesav, 120 na 2/3 gasa bez truda, vise se nisam usudio jer je bura poprilicno derala.
 Od 80 do 120 km odlicno ubrzava  ali zato do 60 mu treba malo truda  a ima i rupu u  ubrzanju od 60 do 80. Problematican je malo na manjim brzinama u djirima,  valjda jos sve treba sjest na svoje mjesto.
Iznenadilo me sto se volan poprilicno trese do nekih 60 ???, imao sam osjecaj kao da mi je prednje kolo stalno u zraku (?), ali zato iznad 80 lezi na cesti kao po sinama.
Uglavnom jedva cekam da uhvatim malo vise slobodnog vremena za neki malo duzi izlet :headbang: :headbang:

Vozikalo:

--- Citat: matheus - 15 Rujan, 2008, 18:25:28 ---Iznenadilo me sto se volan poprilicno trese do nekih 60 ???, imao sam osjecaj kao da mi je prednje kolo stalno u zraku (?),

--- Kraj citata ---

Ovo mi je totalna nepoznanica...
Po meni sve radi savršeno,ima sam jedino straha dok se mašina nije razradila,do 4000km mi se nekih 15-tak puta ugasia na minimumu(kad bi sta na semaforu) ali sad zadnjih 5000km nemam nikakvih problema....

matheus:
Ma stvar je u bagu, kad ga skinem nis se ne trese :icon_thumright:
Inace sam preezadovoljan, napravio sam skoro 2000 km i  ide sve bolje :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju