Općenito > Maxiskuteri
X max ili x city
matheus:
Dakle doslo je vrijeme za odrastanje, i nakon brdo zavrzlama i razbijanja glave uplatih yamahu x city, međutim striko u ducanu rekao je da je nesto bolji x max!
Ima vise mjesta pod sicem ali manje kotace i malo mi je ruzniji, uglavnom striceku moram reci koji bih sto prije a meni nista vise nije jasno! Molim pomagajte :notworthy: :notworthy:
Boyler:
Mislim da ovdje neces dobit odgovor koji ocekujes a savjete ce ti najvjerojatnije davati ljudi koji nemaju taj skuter.Trebao bi skinut podatke sa interneta od jednog i od drugog skutera i usporedit. Isto tako sigurno postoji yamaha forum. Malo pogledaj sto ljude smeta a sto im odgovara na pojedinom modelu i nakraju napravi sam svoj zakljucak. Jedino sto ti ja mogu reci da su veci kotaci bolji. U voznji je stabilniji i lakse guta rupe po cesti. Ali to ne znaci da skuter sa manjim kotacima nevalja.
mrcina:
čuj problem ti je i kod piaggia isto takav.
uzeti x9 gt cruiser ili x8 gt
razlika u veličini kad sam ja kupovao u mašini u buksi pod guzicom te u težini.
x9 veči ali nema baš veliku rupu pod sicom ali sic mu je pojam za dugu vožnju.
kojeg uzeti je subjektivna i personalna stvar.
uzmi koji ti se sviđa, jer mislim da su u mašinskom dijelu slični samo im je razlika u rupi pod sicem,kotačima a sa time i okretnošču u prometu. okretniji je sa večim kotačima.
matheus:
hvala na savjetima :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Odabrao sam x city iz nevjerovatno zenskog razloga :drunken_smilie:( imali su u crnoj boji),a sad da li sam fulao saznat cu u ponedjeljkak
puno hvala
eladio:
:icon_biggrin:
..taman sam ti htjeo reci da uzmes x-maxa :redface:
Probao sam oba , usporedo na prezentaciji, , iako su vrlo vrlo slični , ipak mrvicu mi se cinio x-max agilniji, udobniji, i td..
Mislim da ces i ovako biti zadovoljan da te sad ne dotucem :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju