Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race Yellow

<< < (3/5) > >>

B.E.R.O.:
taj ljubicasto crni dzek je za automat za zmigavce originalni koji se nalazi na volanu.
A koji ti vjerovatno nemas??

unbeatble:
Ja se pitam zašto migavci ne rade :D Mada mi fale dva svakako xD

Jel imaš neku sliku kako to otprilike izgleda ? Hvala na odgovoru.

unbeatble:
Više od 60 dana nije pisano u temi  :toothy9:
Sklopljen, ofarban, biće slika kad naljepnice stignu.

Belaj, zamijenio karb, dell 12 stavio, sve uklopio ali...

Problem sa karburatorom.
Trebam kupit par dizni, stavit onaj ''predfilter'' koji vjerovatno mnogo znaci, jer sad bez njega, tek kad upalim skuter zna mi se nekad desit da moram da držim gas do kraja da se ne bi ugasio, mada nije to gas do kraja da ima neke obrtaje, nego dovoljno da se ne ugasi, točak znači ne mrda ni sekunde, i dok ga ne odguram da ''uhvati'' zraka i malo probije neće da krene. Fino ide, vuča je super, a lergas je do kraja zavrnut, i opet mi se desi da se ugasi skuter, radi u leru pola minute recimo kad je zagrijan, i ugasi se opet :S A uglavnom tek kad ga upalim malkice držim gas i ne gasi se onda, i opet ista stvar dok ne uhvati zrak nema vajde. Za lergas možda na sajli gasa da nešto izvedem, dug je vikend, moram to riješit. Operacija karburator zapocinje !
Dakle ovaj lijevi dio moram stavit pa da vidim kako ce se ponasat.

http://www.njuskalo.hr/image-bigger/moto-dijelovi-ostali/peugeot-sf2-filter-zraka-slika-18414704.jpg

unbeatble:
Ljudi...kupim alnaser od čovjeka, na 12V (aku) radi super, prikopčam ga na skuter okreće onako izvan bloka skroz ok, postavim ga isto mrtav bude, ne okreće varijator, akumulator je 100% uredan znam po sireni...izvadim i opet na taster da vidim radi li van njega, radi recimo prvi put, već sljedeći put kad hoću uprazno zaverglat neće on, samo ''tikće''..nakon izvjesnog vremena hoće..

Šta bi moglo bit, stvarno me smorio više...nemam kurble pa ne mogu ga nikako upalit, odnosno zupci se izlizali..

Da li je do instalacije ? Dolazi struja msm to je sigurno barem.Releja tri imam,  izmijenjam i opet isto.

Nemoguće mi djeluje da nije ispravan alnaser.

Da nešto u bloku nije poremećeno ili šta bi moglo već bit, stvarno nisam pametan..
 :hello:

Tadr3:

--- Citat: unbeatble - 09 Kolovoz, 2015, 10:45:24 ---Ljudi...kupim alnaser od čovjeka, na 12V (aku) radi super, prikopčam ga na skuter okreće onako izvan bloka skroz ok, postavim ga isto mrtav bude, ne okreće varijator, akumulator je 100% uredan znam po sireni...izvadim i opet na taster da vidim radi li van njega, radi recimo prvi put, već sljedeći put kad hoću uprazno zaverglat neće on, samo ''tikće''..nakon izvjesnog vremena hoće..

Šta bi moglo bit, stvarno me smorio više...nemam kurble pa ne mogu ga nikako upalit, odnosno zupci se izlizali..

Da li je do instalacije ? Dolazi struja msm to je sigurno barem.Releja tri imam,  izmijenjam i opet isto.

Nemoguće mi djeluje da nije ispravan alnaser.

Da nešto u bloku nije poremećeno ili šta bi moglo već bit, stvarno nisam pametan..
 :hello:

--- Kraj citata ---

ak si kupio polovni vjerojatno je stajao puno, vlaga i to... otvori ga, ocisti rotor, tj kolektor tamo di idu cetkice između.

operi, osusi, podmazi lezaj i gas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju