Tehnički kutak > Garaža

Sym joymax 250

<< < (6/7) > >>

mario1984:
Hvala na tako opširnom odgovoru.
Svaka čast. Smatram da je za moj budzet ovaj Sym najbolje uloženo dobiveno. Pa ćemo vidjet. Bitno da je komforan.

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 19 Svibanj, 2015, 23:11:16 ---Jeste imali kada problem sa prebrzim trosenjem gume? Recimo moj bratic i njegov frend zajedno su krenuli do Zrca i malo se zadrzali i nazad na jedan vikend. Gume su bile prakticki novonamontirane na Apriliji Atlantic 500. Oni su ubili zadnju gumu u tom djiru, znaci komadi gume su nedostajali i jedva su dosli. Racunao sam okvirnu ukupnu masu nek skuter ima 220kg s benzinom, prtljaga 30kg, njih 2 zajedno 240kg. Znaci pola tone na tim relativno malim kotacima.

--- Kraj citata ---

jesu sigurno gume bile sa odgovarajucim indeksom nosivosti?

Corector:
Vjerujem da nije bio dobar indeks

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 20 Svibanj, 2015, 16:07:14 ---Vjerujem da nije bio dobar indeks

--- Kraj citata ---

i ja isto. najbitnija stvar. kod nas kad uvoze gume naruce zlatnu sredinu. ono kaj bi mogli trpati na 50-tke ali i vxr-a i druge. i onda uvijek netko gubi. kad sam pitao u jednom ducanu jer imaju tu i tu gumu sa tim indeksom samo su se poceli smijati kao to ne postoji. a na stranici proizvođača postoji.

Alfistic:
Index je isti kao i na aktualnim michelinkama koje imam pa se ne troše kao lude...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju