Tehnički kutak > Garaža

Sym joymax 250

(1/7) > >>

Alfistic_ck:
Evo i mojeg konja za trku, za koji dan bolje fotke, kupio od prijatelja, 2008-a godina, prešao jedva 7500km kad sam ga kupio, ugrađen je Malossi variomat, straga je nova Dunlopica i to je to, motor ide super, malo troši, izuzetno je udoban za vozit, jedino što poželim je mrvu bolje kočnice ali za svaki dan i normalnu vožnju ovima ne fali ništa.

Planiram nabaviti ceradu i kofer za njega i eventualno neki sportski lonac i to je to, ostalo ne diram, samo vožnja i gas.

mario1984:
Super je. Kolika mu je max brzina? Kakva mu je kvaliteta? Ovako izgleda bas moćno ;-)  svaka cast

Alfistic_ck:
Sa malossijem po ravnom ako malo zalegnem 150 na sat dostigne. Mala nizbrdica i ide do kraja po satu. Kvaliteta? Zadovljavajuća, čak i više od toga, nema škripanja, pucanja, ne raspada se ništa, motor je gotovo nov i malo km ima pa mi je teško neke detalje reći ali budem poslikao malo bolje da se vidi, gotovo svi dijelovi su još kao iz dućana

JogFromYamaha:
super je skut

:icon_thumright:

investiraj u kvalitetne kocione plocice pa ces rjesit problem kocenja

Alfistic_ck:
Evo i po danu. Pločice planiram promjeniti, mislim da su kočnice ok s obzirom da su i kliješta dvoklipna ali pločice vjerojatno nisu neko cvijeće...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju