Tehnički kutak > Garaža

Sym joymax 250

<< < (3/7) > >>

Alfistic_ck:
390 dolara sa shippingom. nešto manje nego košta originalan 250ccm set klip, karike, brtve, cilindar

Kjaj:
skut lipo  izgleda. Sretno s kitom  :icon_thumright:

Alfistic_ck:
Ugrađen kit, motor ide super, stavljena je druga bregasta, veće dizne i tako to. Potrošnja je još uvijek oko 4L otvorene ceste što mi je izvanredno. Izgubilo se lagano mrtvilo do nekih 40km/h, sad kad okrenem gas otkida do 130 bez zadrške. Ustanovljeno je da je netko prije štelao ventile i usisni su bili u banani a zanimljivo je da je nakon samo 10 000km potrošilo prvu kompresijsku i uljnu kariku za gotovo 5 mm :dontknow:

Uglavnom sad više nema briga, motor ide savršeno

JogFromYamaha:
glavno da si zadovoljan
a to kaj su karike pohabane ti nemora biti cudno na symu svakome nakon 15000 karike odu cak i na 4t
jednostavno su originalne karike dosta mekane

Alfistic_ck:
Nadam se da se to neće ponoviti jer sam kupio originalne Sym-ove jer zamjenske ne proizvodi nitko i nemogu se nabaviti nigdje. Vidim na stranim forumima ti Sym-ovi vrte po 50 000km od šale bez ikakvih zamjena karika tako da mislim da je ipak kod mene bilo ključno više faktora od kojih je glavni užasno raštelani usisni ventili pa motor nikad nije palio bez gasa, nikad nije radio i hladan i zagrijan na leru kako treba i k tome zadnje 3 godine je napravio 1000km i to relacije po par km i to je to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju