Tehnički kutak > Garaža

Piaggio zip SP 1

<< < (12/13) > >>

mafro99:
Zip koji sam uzeo je na kotacima sad cekam  mono vilicu od spa-a te ostatak  sljedeci tjedan idem u rastavljanje svojeg da se masina i sve ostalo prebaci na njega ova ac masina koju sam dobio uz njega ce  mozda u prodaju al izgleda cu ju ostavit jer je sve novo u njoj pa nek se nađe evo par slika  :

image hosting 20mb

how to take a screen shot

free image host

mafro99:
Evo mene nakon male stanke, trenutno nemam bas vremena za rad na zipovima nadam se da kroz mjesec dana bi se trebali radovi nastaviti ako ne i prije. Nabavljen cilindar i glava 180 hvala članu Žolt  :icon_thumright: usput evo jedan video prilikom zatvaranja sezone:

mafro99:
Dns se nesto radilo raskopan sp radi lakiranja detaljnog ciscenja sitnih korekcija nekih stvari..Odluka je ipak pala da necu stavljat na sp-a 180 nego na ovaj klasicni zip jer mi on nije registriran a i zao mi je malo sp-a nek ostane u orginalu a za ovog cu nabaljavat dijelove polako ga slagat dio po dio da bude sve kak treba a i svakak budem nabavil vilice i sve da bude sp, nabavio sam bio jednu monu vilicu od spa ali bila je i uzasnom stanju tak da sam u potragi za drugom..Dali možDa ko zna koji navoj je na magnetu od bb 180 agregata da si slozim radapziger ?

screen capture

free image uploader

GhostRider:
28x1

Sent from my MB526 using Tapatalk 2

mafro99:
Hvala na informaciji. Nego zanima me dimenzija prstena ili ti distance koja ide iza polutka dali hexagon 180 i sp 180 imaju isti prsten ? Mene konkretno zanima za hexagon  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju