Općenito > Retro-skuteri
tapeciranje sjedala
Genesis051:
A kad te uhvati kiša :icon_biggrin: (jel' ta boja pouzdana? )
Da ne bi bile hlače boje sica...
Na ženskim "zadnjim dijelovima hlača" to nije ništa posebno, čak moderno, ali muškim... :toothy11:
Genesis051:
...i može li to na sicu ?? on lako jaknu i rukavice, i sve ostale (pojedinačne) dijelove "umoči" u posudu s bojom...
Ali sic... i to samo taj određeni dio ... bojim se da neće ići, ali dobro... možda griješim, ne znam sam postupak, pa ne mogu tvrditi...
@nte:
treba pitat meštra za mišljenje...ionako postoji jedna prirodna boja kože, pa je farbanje definitivno opcija..
etetre:
neznam bas da bi mi bilo pametno farbat bijeli sic u crno......lol :icon_tongue:
klanc:
--- Citat: Genesis051 - 02 Veljača, 2007, 10:42:15 ---...i može li to na sicu ?? on lako jaknu i rukavice, i sve ostale (pojedinačne) dijelove "umoči" u posudu s bojom...
Ali sic... i to samo taj određeni dio ... bojim se da neće ići, ali dobro... možda griješim, ne znam sam postupak, pa ne mogu tvrditi...
--- Kraj citata ---
čobjek veli u oglasu:" obratite mi se s povjerenjem" i točno u cjeniku navodi između ostalog sic... valjda zna kaj dela, a ak zaje.e uvijek ga može vespa banda doć utopit u septičkoj... kaj bu on vespaša zmuljal za 150kn :nono:... inače presvlaku sa sica skineš za dve minute
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju