Općenito > Retro-skuteri
tapeciranje sjedala
klanc:
--- Citat: etetre - 29 Siječanj, 2007, 10:06:26 ---super je skrojen, samo kaj ne paše..... mislio sam da ce super sjest sa štraftama na gumama, ali su te štrafte vec požutile, tak da nikak ne zgleda.... morat cu ga furat opet da mi crni napravi..... bas sam debos....
--- Kraj citata ---
evo ti ideja za štrafte na gumama... kolko se ja sječam postoji bijela boja kojom je škvadra farbala ona slova na gumama. Ne znam jel to neka posebna farba za gume ili neka obična. probaj se raspitat, možda neki vulkanizer zna. Pa ak treba svaka 2-3 mjeseca pofarbaj štrafte. moglo bi bit o.k., a i jeftinije od nove presvlake
@nte:
ili se raspitaj kod nekog šustera da vidiš jel ima smisla pofarbat kožu u crno...to bi se dalo fino napravit, da ne ostavlja fleke
klanc:
--- Citat: @nte - 01 Veljača, 2007, 16:26:34 ---ili se raspitaj kod nekog šustera da vidiš jel ima smisla pofarbat kožu u crno...to bi se dalo fino napravit, da ne ostavlja fleke
--- Kraj citata ---
ak se ne varam na oglasniku motori.hr sam videl da frajer nudi usluge farbanja moto-jakni, rukavica i td. možda i tapecirung za siceve
klanc:
--- Citat: klanc - 01 Veljača, 2007, 16:59:46 ---
--- Citat: @nte - 01 Veljača, 2007, 16:26:34 ---ili se raspitaj kod nekog šustera da vidiš jel ima smisla pofarbat kožu u crno...to bi se dalo fino napravit, da ne ostavlja fleke
--- Kraj citata ---
ak se ne varam na oglasniku motori.hr sam videl da frajer nudi usluge farbanja moto-jakni, rukavica i td. možda i tapecirung za siceve
--- Kraj citata ---
evo našel sam, al ga moš batje frajer je u Trogiru
za farbanje sica traži 150kn
091/ 55 97 336 ...evo tel za svaki slučaj
@nte:
svaki šuster bi trebao imat farbu za kožu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju