Tehnički kutak > Tuning skutera
Hitno ! Aerox setup . Pomoc . rolnice opruge kais centralna opruga
Matija97:
E vis vis,sad sam promjenio logiku :laughing7: hvala tomi na jebenom objasnjenju :headbang:
carlo:
Koliko sam ja upucen tvornicki aerox sa rezom tesko da ide na zadnji, imam rezu polini vario 4.4 rolice polini remen tvrde federe stage 6 i zuti malosi centralni vuce od 10-100 po aerox satu prema gps kojih 80-85 probao sam sve i nejde na zadnji cak sam i diznu busio za dva tri zuba
anabellas:
--- Citat: Tomi_ZG - 26 Kolovoz, 2014, 14:27:57 ---
--- Citat: Matija97 - 26 Kolovoz, 2014, 14:12:52 ---Pa kaj nije da kad su lakse rolice onda se od centrifugalne sile prije pocnu pomicat prema rubu variomata nego kad su teze?hahaha mislim neznam to je neka moja logika
--- Kraj citata ---
Kriva ti je logika,lakše rolice proizvode manju centrifugalnu silu nego teže,stavi u torbu stiropora pa se vrti s njom u krug,onda stavi kamenja pa se okreći,kaj će te više hitat? ;D
--- Kraj citata ---
Može da bude al nemora da znaci :D
jel veca centrifuga kad debelu osobu vrtis sporo na vrtuljku ili kad mrsavu osobu vrtis jako brzo ?
masa je veca ali je akceleracija manja
tako da je zapravo moguce tezim rolicama dobiti i manju centrifugalnu silu neg s laksim :icon_thumright:
Matija97:
--- Citat: carlo - 29 Kolovoz, 2014, 14:25:23 ---Koliko sam ja upucen tvornicki aerox sa rezom tesko da ide na zadnji, imam rezu polini vario 4.4 rolice polini remen tvrde federe stage 6 i zuti malosi centralni vuce od 10-100 po aerox satu prema gps kojih 80-85 probao sam sve i nejde na zadnji cak sam i diznu busio za dva tri zuba
--- Kraj citata ---
Ima nesto i u skillu,neki dizu serijale na zadnji.. :icon_thumright:
Beneli:
Pa i ja svoju serijalu dižem na zadnji, a nemam nešto previše skilla. Prijatelj di-techa isto diže na zadnji(crveni federi,podloška na variomatu)
Samo što to nije za stunt,treba to ići puno lakše
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju