Tehnički kutak > Tuning skutera
Hitno ! Aerox setup . Pomoc . rolnice opruge kais centralna opruga
Beneli:
--- Citat: Matija97 - 25 Kolovoz, 2014, 13:53:57 ---i onda stavi teze rolice i nece mu se dizat variomat,ili deblju podlosku pod ventilvar.. :dontknow: nek proba prvo sa seriskim,sta ima izgubit?normalno da ce bit bolje sa nekim tuning variomatom ali ak nis drugo za prvu ruku ovak :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Lakše ;) A može probat,ako nije potrošen variomat mogo bi dobit to šta hoće
Matija97:
Sta se nece sa laksim rolicama variomat jos prije pocet dizat? :icon_scratch: ;D
fleky911:
--- Citat: Matija97 - 26 Kolovoz, 2014, 12:26:03 ---Sta se nece sa laksim rolicama variomat jos prije pocet dizat? :icon_scratch: ;D
--- Kraj citata ---
trebat će mu veci okretaji da se pocne dizat nego sa težim rolicama
Matija97:
Pa kaj nije da kad su lakse rolice onda se od centrifugalne sile prije pocnu pomicat prema rubu variomata nego kad su teze?hahaha mislim neznam to je neka moja logika :laughing7: :dontknow: :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: Matija97 - 26 Kolovoz, 2014, 14:12:52 ---Pa kaj nije da kad su lakse rolice onda se od centrifugalne sile prije pocnu pomicat prema rubu variomata nego kad su teze?hahaha mislim neznam to je neka moja logika
--- Kraj citata ---
Kriva ti je logika,lakše rolice proizvode manju centrifugalnu silu nego teže,stavi u torbu stiropora pa se vrti s njom u krug,onda stavi kamenja pa se okreći,kaj će te više hitat? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju