Tehnički kutak > Injection

Predstavljanje i problem sa apriliom ditech!

<< < (12/13) > >>

Corector:
Bravo ivek  :icon_thumright:

ranger94:

--- Citat: Lenko - 26 Kolovoz, 2014, 21:39:54 ---U jbt...svaka čast, kad si mu našao jebu...i što si javio šta je u pitanju...

--- Kraj citata ---
Kako mislis sto je u pitanju? Pa ECU!

ranger94:
Lenko, sada sam nanovo procita tvoj post pa san shvatija sto si mislija reci...Ok! Eto, uz malo truda, nije ni ditech atomska fizika...

Lenko:
Jedan si od retkih koji je izneo svoj problem, rešio ga i to podelio sa nama...uz našu malu pomoć...to i jeste svrha foruma...ja bih glavu dao da je do karika i klipa problem, kao i dosta kolega...ali, eto, ECU ! Jeste da nije atomska fizika, ali je još uvek malo ljudi koji se koliko - toliko razumeju u to direktno ubrizgavanje...

ranger94:
Zato ponavljam, svima vam svaka cast! Forum zato i sluzi, a ja nisam od onih koji ce sebicno sudjelovati u njemu, popraviti skuter i odgurnuti tastaturu te se vise nikad ne javiti! Red je sa ljudima podijeliti svaki korak jer ova tema i ovi postovi sigurno ce nekom pomoci!!! Normalno je da sada necu sudjelovati u temama kao sto sudjelujem na nekim forumima u kojima sam "dio glavnih forumasa", ali moj ego i moje ponasanje govori kako je bio red napisati i zakljucak, tj. reci da je problem rijesen! Na kraj krajeva, zbog problema sam se i logirao na forum kako bi mi se pomoglo, a ponukan sa odj#bom(oprostite na izrazu) desetak servisa(svaka im cast)...Eto, sada znam da ima ljudi koji znaju i koji ce pomoci! U najgoru ruku(neisplativo) bio bih uzeo skuter i pravac u prave ruke, ali eto, uz asistenciju putem mobitela i moju volju zezancije oko svega, rijesili smo bezbolnije...Eto, ubio sam malo dosadu a i saznao dosta o ditechu sto mi do sada uopce nije bilo bitno... Nadam se da ce skuter sada sluziti kao i prije, a u slucaju "nerjesivog" kvara, znam na cija cu vrata pokucati... Jos jednom hvala i pozdrav! P.S. Sada i ja imam srca dati koji savjet posto sam u ovih 15 dana ditecha "doktorirao"...Ha, ha, ha... :skuter:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju