Tehnički kutak > Injection
Predstavljanje i problem sa apriliom ditech!
ranger94:
Da. Otkad se pojavio taj problem sa paljenjem tada se i gasi na leru! Treba verglat 5-6 puta po 5-6 sekundi da upali i to ako...A najbolje upali kada verglas pa pustis pa zaverglas ponovno u kratkom roku(unutar pola sekunde)... buni me to sto je svicica suva ko barut i crna, a sve sa strane goriva je tip top! Pumpa, plavi i zeleni, kompresor i regulator!
ranger94:
Evo nakon malo truda i rastavljanja plastika sa prijateljevog skutera, napokon danas stavljen ECU sa njegovog... Sva su mi crijeva bila odspojena, sve vratim natrag, stavim centralu i upali na prvu! Proba sam nekih 50-ak puta i pali ka mina! Proba san krug i radi ka u neka dobra stara vrimena(ne smijem zvati vraga da me ne cuje)... Drugi ECU narucen, stize preksutra, a do tada cu se malo pozabaviti ciscenjem plastika i sitnicama...Eto, nakon dugo vrimena, izgleda da je rijeseno! Svaka cast svima na pomoci, a poseban pozdrav kolegi sa foruma "IVEK_SR" koji mi je telefonskim putem nesebicno pomogao i dao vrhunske i iscrpne savjete! Hvala jos jedan put!
Lenko:
U jbt...svaka čast, kad si mu našao jebu...i što si javio šta je u pitanju...
frane1012:
Lipo je vidit kad se problem riješi. A još lipše kad je u pitanju aprilia ditech :)
ivek_sr:
Nema problema, tu sam da se stvari riješe :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju