Tehnički kutak > Injection

Predstavljanje i problem sa apriliom ditech!

<< < (5/13) > >>

steeef:

--- Citat: Lenko - 16 Kolovoz, 2014, 21:18:23 ---Ovo ti nisu simptomi zaprljanog inektora...A ECU bi mogao promeniti, samo se konsultuj pre toga sa prijateljem mehaničarem...ako ti on posavetuje, onda zameni...mada čisto sumljam da će biti kakve razlike...

--- Kraj citata ---

po ovim izjavama prijatelja mehanicara,da ne pali zbog koda ako se prebaci drugi ecu na niegov skuter,rekel bi da mu prijetelj mehanicar nema nikakvog iskustva sa ditechima nit je upoznat kak stvar funkcionira..

nadalje,ecu prebaci i mora palit,ako ne pali znaci da nije stvar u njemu..
nakon verglanja dok nece upalit il dok se skuter ugasi,kakva je svjecica?mokra ili suha? kakve je opcenito boje?zacrnjena ili?

ranger94:
Ma da, prijatelj je mehanicar i to dobar, ali vidim i ja da pojma nema o ditechu. nekad triba i procitati nesto...Teoretski sam ja saznao vise otkad mi se ovo dogadja nego pola njih po servisima... Kada izvadim svijecicu, uvijek je suha ko barut i crna kao ugalj!

ranger94:

--- Citat: Lenko - 17 Kolovoz, 2014, 10:50:02 ---Sva sam radio kao i ti (mada sam daleko od majstora), i ništa nije pomoglo...sve sam merio i sve je bilo ok, ali se gasio na leru i teško palio...kad upalim i dam gas, išao je ko blesav, koliko hoćeš...do semafora ! Čim je na leru, aj zdravo...(imaš negde i mojim temama)...ali kad sam otvorio, imao sam šta da vidim: zalepila jedna karika...i naravno, generalka...pa onda razrada i tako dalje...da bi na kraju, pre 7 dana, sa drugarima išao na neko skuterisanje i na moju sreću (a pod određenim okolnostima) išao i 110kmh! Naravno, po njegovom satu...šta više da ti kažem ?

--- Kraj citata ---
Oces reci da ti standardan tako ide? Cekaj, nakon generalke jesu ti klip i cilindar standardni, ili?  Moj Boga mi nikad nije isa brze od 80, ni nov ni sada! Ubrza ka lud, do 70-75 po satu i to je to... Sve je standardno! prijateljev, od koga uzmem dio za pokusat usporedit radi li s njegovim djelovima je puno sporiji u start, a poslije me uredno ostavi i to dobro...Njegov standardan po satu ide oko 90. Ujutro cu jos probati izmjerit kompresiju, probat to sa ecu i pregledat iskru, pogledat lamelice, a ako nije to, nece biti druge nego rastavit masinu... Jedan mi iskusni mestar(skuterima se ne bavi) kaze da moze biti do pick upova...Ja stvarno vise nisan pametan!

Lenko:
Stavio sam klip i karike na prvu specijalu...sve, osim ispod dekle je serijala...a ispod dekle sam se malo igrao, hehe...nisam majstor, ali sam sa Ditekom 7,8 godina, tako da smo se lepo upoznali...svaka čast "majstorima mehaničarima", ali je ova materija specifična i malo ljudi se igra sa njima, tako da neskuteraše i ne pitaš...došao si na pravo mesto...

steeef:
pickup ako ne radi,nema iskre..to se da lako provjerit,babel od svječice se prisloni na par mm od rame i vidi se dal baca iskru il ne.
u tom slučaju svječica bi bila zalijana a ne suha.
trebalo bi izvadit i plavi injektor i vidit kak baca maglicu,ako ju baca uopće..
izvadi ga van,na njega stisni zeleni injektor da bude sve kak stoji na glavi i verglaj..
mora ić fina maglica,nesmije pljuckat.
prije toga moreš provjerit i zeleni injektor kad ga otšarafiš iz glave,mora u intervalima špricat ravan mlaz..meni se nekak čini ko da nemaš goriva u cilindru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju