Ostalo > Svijet računala i mobitela
Koju mrežu odabrati i koju tarifu?
zvonkec92:
bonbon mi jos najbolje izgleda.. mislim da bum njega uzo
keko:
Bonbon je zakon, slažeš pakete kako ti odgovara. ja misečno kupim bon od 80 tj 88kn sada i aktiviram 3 paketa i još mi ostane 10-20kn na računu
JogFromYamaha:
mislim da je tema dobra al iznimno glupi odgovori se pisu
tarifa se bira prema potrebama korisnika
neko voli pisat poruke pa nis ne telefonira drugi pak visi na mobu cijele dane
trecemu pak treba net
najbolje je sam sebi definirat kaj hoces, vidjet kaj ti najblize pokriva zelje i za to se odlucis
i naravno citat mali tekst i dodatne trosarine
ja sam na smart tarifi iako mi nudi 1000 minuta i gm prometa nikad ne iskoristim ni 100 minuta koristim ju samo radi neta jer mi gps stalno treba i mogucnost da si pogledam mail il koju informaciju na netu
jedino iritantno je uspostava poziva i ako imas tarifu i imas para na kontu da se automatski produljuje (kaj se da iskljuciti)
i iritira me kaj 90% tarife ni nebrem iskorisitit jer ko normalni telefonira 16 i pol sati na mjesec
zvonkec92:
jog, bila bi savršena ta smart tarifa da gamad čobanska meni ne određuje koga ću ja zvat. mislim koja glupost ako je 1000 min prema svim mrežama kaj njih boli k**ra* oču ja to spucat sve na jedan broj il na njih 50. kužiš?
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Kolovoz, 2014, 16:00:53 ---mislim da je tema dobra al iznimno glupi odgovori se pisu
tarifa se bira prema potrebama korisnika
neko voli pisat poruke pa nis ne telefonira drugi pak visi na mobu cijele dane
trecemu pak treba net
najbolje je sam sebi definirat kaj hoces, vidjet kaj ti najblize pokriva zelje i za to se odlucis
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Zato ja koristim tomato zicer tarifu jer mi svega ostane na kraju mjeseca
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Kolovoz, 2014, 16:00:53 ---koristim ju samo radi neta jer mi gps stalno treba
--- Kraj citata ---
kakve veze ima GPS sa internetom? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju