Ostalo > Svijet računala i mobitela
Koju mrežu odabrati i koju tarifu?
zvonkec92:
slabo pratim te gluposti pa me zanima ako neko zna koja je najpovoljnija mreza i sa kojom tarifom a da ima free pozive prema svim mrezama... tele 2 mi nemojte spominjat ni slucajno njih cu zapalit. gamad mi vec cetvrtu karticu blokirali jer stalno zovem curu na 092 a pi*kama je izlika da je kao zabranjeno zvat brojeve kojima se puni racun kad ih neko zove.. mater im j**** cigansku.. imo sa cijelo vrijeme smart tarifu.. sad moram nes drugo smislit kak da curi natovarim racun s parama.
Ceki21:
Prejaka - 200min prema vip/tomato, 800 prema drugim mrezama/ 75 kn prva aktivacija, ostale 50 kn + 0.29 kn uspostava poziva
Bonbon - kupis bon od 80 kn i dobis paket u pola cijene/ za 30kn dobis 700 min u mrezi, 500 min van mreze
To je to, ako govorimo o bonovima, da se razmisliti i o pretplati
Btw. kad im se vec sjetis mame ciganske radi zabrane poziva (vjerojatno imas isto ogranicenje prema vip/tomatu ko i sve druge mreze), zakaj si ti takav cigan da tovaris curi racun s parama ? :icon_biggrin:
zvonkec92:
hhh zato jer ja vise zovem s njenog broja nego ona. ee kupit cu onda bon bon pa tih 500min = 500kn mjesecno ce biti super :)
smart tarifa na ciganskoj mrezi nema ogranicenja, znaci 1000 min prema bilo kojoj mrezi, nego vec nakon 180minu potrosenih prema 092 cigani smrdljivi kojima se uvjek naj**** majke, mi posalju poruku da mi je broj blokiran i da ga nemogu vise koristit po clanku 14 iz gregorove smrdljive guzice jer je po tom clanku zabranjeno zvat brojeve koji imaju opciju punjenja racuna...
3alfa3:
Zicer tarifa - 29kn + uspostava poziva. 200min prema svima, 500SMSa, 1000MB. Meni dovoljno ;D
GUGY:
Pa napisao je da da mu tele 2 ne spominjamo. . provjeri si ponudu BonBona. Ja sam vec 2-3god. Od samog pocetka. Nema uspostave poziva a pakete si sam slažeš kako ti odgovara. S time da ako uzimaš bonove od 80kn onda dobivaš jedan paket upola cijene a za 160kn 2 paketa upola cijene. Pokrivenost im je predobra jer koriste Tmobile infrastrukturu i ako koristis dosta interneta daju 4G u največem paketu. Imaju i iste uvjetu i na pretplati i na bonove a nisi vezan ugovorom. U svakom trenu mozes raskinuti pretplatu i vratit se na bonove. Uglavnom pogledaj si kako paketi izgledaju pa kombiniraj.
http://www.bonbon.hr/usluge/na-bonove/paketi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju