Ostalo > Svijet računala i mobitela
Koju mrežu odabrati i koju tarifu?
Ceki21:
Bonom od 80 kn/mj ostvarujes 50% na jedan od navedenih paketa
ako ga prije potrosis mozes ga aktivirati vise puta tijekom mjeseca
Rox-Rab:
a recimo ako mi je potrebna tarifa od 40kn, kupim bon od 100kn, taj mjesec aktiviram opciju za 40kn i jos mi ostane 50kn za iduci mjesec, dal opet mogu uzet istu tarifu za 40kn ili ce ta opcija onda kostat duplo znaci 80kn?
martisa06:
Ako si u zoni dobrog signala tele2 Smart ti je zakon ,inače bježi od njih i uzmi bon bon,samo usput pazi KUD se krećeš ukoliko se odlučiš za tele2 jer ta ti mreža može jako zagorčat ...
Poggiali:
Ovak, ja sam prije par mjesecei citao jer sam i sebi trazio tarifu, manje vise svi koji daju ne znam kolko minuta, tek u pravilima sitnim slovima napisu, da prema brojevima koji imaju doplatu racuna (na tudji racun) imaju osjetno manji broj minuta za koristiti. Nisu ni oni blesavi bas tolko...
Drugo, imao sam tele 2 smart tarifu i tomato brutalnu i zicer.... tomato mi je imao vecu net brzinu i bolju pokrivenost signalom od telca... Tak da ja sam zadovoljan sa zicerom, kolko meni treba, uglavnom ni ne potrosim taj paket...
Ceki21:
--- Citat: Rox-Rab - 17 Kolovoz, 2014, 21:56:28 ---presao bi na bonbon jer mi izgleda super ovo sto sam slazes tarife al ne kuzim dal ja svaki mjesec moram kupit bon od 80kn pa onda koliko potrosim na paket ili recimo mogu uzet bon od 100kn pa recimo da mi traje 2 mjeseca samo ukljucim ponovno tarifu ajmo rec onu od 30-40kn koja meni odgovara?
--- Kraj citata ---
Jednom u mjesecu mozes koristiti popust od 50% bez obzira koliko nadoplata imao taj mjesec
Npr.
1.9.2014. kupiš bon od 80/100 kn (koliko vec hoces) i pricekas da ti stigne sms da imas 50% popusta na paket
1.9.2014. aktiviras "veliki paket poruka (1200 sms) za 60 kn" -> dobio si popust od 50% i taj paket platio 30 kn. Ovisno o nadoplati ostalo ti je 50/70kn
20.9.2014. si potrošio 1200 sms poruka i hoces aktivirati jos poruka
Mozes aktivirati mali paket za 10 kn, srednji za 30 ili veliki za 60 (nemaš popusta na taj paket ni u kojem slučaju)
1.10.2014. kupiš bon od 80kn da opet ostvariš popust od 50% na određeni paket koji ti odgovara (razgovori, sms, internet)
http://www.bonbon.hr/usluge/pretplata/paketi (u linku piše pretplata, ali nije :D )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju