Eto, drago mi je da sam pomogao.
Još savjet oko stavljanja karika. Prvo ide "valovita" uljna karika, potom dvije tanke. Jedna sa donje, druga s gornje, prvo stavljaš donju pa gornju. Onda idu kompresione, obično tamnija i sa manjim ili bez kromiranog ruba ide kao srednja ilitiga druga karika, a potom prva ili gornja sa većim kormiranim rubom. Dobro pogledaj karike jer obično imaju oznake, dali slova, dali male strijelice, one pokazuju goja strana karike treba gledati prema čelu klipa.
I geldaj da ti zazori karika gledaju na obratne strane, tj. da nisu jedan ispod drugog. Ne znam dali imaš štiftove na kompresionim (uglavnom ih nema) ako ne onda ih složi u Y, da kompresione tj. zazori gledaju jedan od drugog ili ukoso, a zazor uljne prema dolje. Nije problem kako staviš jer nije 2t mašina da postoji opasnost od pucanja i deranja cilindra jer nema kanala, da zapne kojim slučajem.
Dok to radiš, lagano naulji klip i karike prilikom stavljanja i nebi trebalo biti problema, ako ne ide, ne napreži previše da ne slomiš karike.
Evo ovdje imaš sve ovo što sam rekao objašnjeno i videom
A evo i postupak skidanja glave, cilindra...
Osim što ti ne moraš skidati klip, probaj staviti motor na nešto povišeno da nemoraš visit nad njim, iako nije nužno, jer sam ja na svom bez muke promjenio i na podu
Eto, nadam se da će ti ovo pomoći i da ćeš riješiti sve probleme
Javi rezultate