Tehnički kutak > Tuning skutera
sr150 ili sp180
duje87:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 31 Kolovoz, 2008, 22:15:28 ---duje odi spat ;D ;D ;D , jedino se tebi sp nikad niej rasipa , svi ostali smo vodili rat :binkybaby: :binkybaby:, mora da postoji neka kvaka,
bice da je do mestra .....pusa cajkasu :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
zato jer ste svi ostali nesposobni slozit motor kako triba :binkybaby:
kako Mr J nije nikad ima problema s spovon masinon,a igx? Narx? alfa3 koji ima isti princip masine ko i u spa s pumpon vode..
ljudi znaju slozit masinu i to je to..pa vi nosite svakakvin "kvazi"majstorima da van to sklope..
meni je sve masine dosad sklapa jedan covik u kojeg iman beskrajno povjerenje i uvik bi napravia odlican posal..
ja san dosad sklopia dosta blokova,al uvik me bilo straj slozit pumpu vode pa san njemu nosia to..a sad je covik prezaposlen i zaj mi ga vise pilat jer mi nece da naplati,pa san se okurazia i sklapamo za koji dan prijatelju fxra pa ce ovidit koliko ce to vozit :icon_biggrin:
p.s. moj zadnji sp sta sna proda je najbrzi tvornicki cvajo u st,od starta do krajnje,a sve tvornicko u njemu,pa vi pjevajte..jednostavno triba znat nastelat motor,nije sve samo sklopit i zavidat vide.. da odi ima koja sr172,rado bi da momak stane s njon..garantiran uspjeh :icon_thumright:
[SB]Replica 180:
znao sam da je u majstoru problem :toothy9: :toothy9: :toothy9:
2TDottore:
Po meni je SP bolji po svemu,a jedinu prednost bi dao SRki zato sto vise volim zracno hladjenje na skuterima.
ive_91:
--- Citat: 2TDottore - 01 Rujan, 2008, 07:57:33 ---Po meni je SP bolji po svemu,a jedinu prednost bi dao SRki zato sto vise volim zracno hladjenje na skuterima.
--- Kraj citata ---
i to volis jer imas ti zracno....ajd svako svog konja hvali... :sad1:
SlowRider:
--- Citat: ive_91 - 01 Rujan, 2008, 09:27:32 ---
--- Citat: 2TDottore - 01 Rujan, 2008, 07:57:33 ---Po meni je SP bolji po svemu,a jedinu prednost bi dao SRki zato sto vise volim zracno hladjenje na skuterima.
--- Kraj citata ---
i to volis jer imas ti zracno....ajd svako svog konja hvali... :sad1:
--- Kraj citata ---
Zracno je dobro za stunt ako nemas ventilator na kileru, brze se zagrije cilindar kod paljenja, jednostavniji i jeftiniji jer nema vodenu pumpu i kiler.
Sve ostalo je na strani LC masine :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju