Tehnički kutak > Tuning skutera

sr150 ili sp180

<< < (8/16) > >>

SlowRider:
 :vidihehe:

Decki ako nabacite bilo koju od ove 2 masine imate od mene litru dvotaktola  :laughing7:

replcnt:

--- Citat: SlowRider - 31 Kolovoz, 2008, 22:33:49 --- :vidihehe:

Decki ako nabacite bilo koju od ove 2 masine imate od mene litru dvotaktola  :laughing7:

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

a ništa luka, znaš šta nam je činit, jel on zna kolko je 2l dvotaktola   :laughing3: :laughing3: :laughing3:

mhr-team:

--- Citat: replcnt - 31 Kolovoz, 2008, 20:45:22 ---evo imam jedno pitanje,  ja charnel kontamo stavljat jače mašine na skuterčiće, u pitanju su sr150 ili sp180, koja mašina po vašim preporukama? zašto, koja je bolja, uglavnom prije sr ili sp mašinu, kakve su performanse naspram obje i ostalo, et, bili bi zahvalni

--- Kraj citata ---

sr150 se nemoze u nicem sporedit sa sp180...
jbt sr je zracno hladjenje, nema disk kocnicu... ma fuš... a sp180 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

[SB]Replica 180:
to sto pise decec iznad mene stoji, ali samo u paketu "znaci cili skuter" ,a samo s blokovima...... pa tu bas i ne pije vodu

sr je nepokidiv, dok sp vise ima neki svoj stav, tipa:" kolji me, i ja ti zabijem k... natrag , malo malo "  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

igor.sb:
a kod nekih je bilo i....necu te klat, al ti svejedno zabijem k... natrag, malo malo  :toothy9:

:icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju