Tehnički kutak > Tuning skutera
sr150 ili sp180
SlowRider:
:vidihehe:
Decki ako nabacite bilo koju od ove 2 masine imate od mene litru dvotaktola :laughing7:
replcnt:
--- Citat: SlowRider - 31 Kolovoz, 2008, 22:33:49 --- :vidihehe:
Decki ako nabacite bilo koju od ove 2 masine imate od mene litru dvotaktola :laughing7:
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
a ništa luka, znaš šta nam je činit, jel on zna kolko je 2l dvotaktola :laughing3: :laughing3: :laughing3:
mhr-team:
--- Citat: replcnt - 31 Kolovoz, 2008, 20:45:22 ---evo imam jedno pitanje, ja charnel kontamo stavljat jače mašine na skuterčiće, u pitanju su sr150 ili sp180, koja mašina po vašim preporukama? zašto, koja je bolja, uglavnom prije sr ili sp mašinu, kakve su performanse naspram obje i ostalo, et, bili bi zahvalni
--- Kraj citata ---
sr150 se nemoze u nicem sporedit sa sp180...
jbt sr je zracno hladjenje, nema disk kocnicu... ma fuš... a sp180 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
[SB]Replica 180:
to sto pise decec iznad mene stoji, ali samo u paketu "znaci cili skuter" ,a samo s blokovima...... pa tu bas i ne pije vodu
sr je nepokidiv, dok sp vise ima neki svoj stav, tipa:" kolji me, i ja ti zabijem k... natrag , malo malo " :toothy9: :toothy9: :toothy9:
igor.sb:
a kod nekih je bilo i....necu te klat, al ti svejedno zabijem k... natrag, malo malo :toothy9:
:icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju