Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja novog skutera - pomoc
brunozip:
--- Citat: GUGY - 08 Kolovoz, 2014, 14:29:39 ---Pa bas htio komentirat da mi stalker i ova aprilia skoro pa isto djeluju. Kolika je cijene stalkera a kolika ove aprilie??
--- Kraj citata ---
ne znam zasto ne vidim vise stalker u prodaji po ducanima :dontknow:
bio je oko 13.500 stalker novi , kod njega mi se svida sta se proizvodi na isti nacin ko i prije dok typhoon sve gori i gori
ovaj model typhoona je bio zadnji da je valjo nekaj http://www.motorcyclenews.com/upload/255170/images/typhoon-1.jpg i on mi se svida vis eneg stalker al ga nema novog :icon_thumright:
myself:
Stalkera sam trazio u ducanima u blizoj okolici i nemaju ga. Niste rekli kako vam se cini Fly 100? Koja je konkretna razlika izmedju Sportcity One 50 2T i SR Motard 50 2T?
Predlazete da Typhoon novi svakako izbacim iz igre?
brunozip:
--- Citat: myself - 08 Kolovoz, 2014, 15:01:48 ---Stalkera sam trazio u ducanima u blizoj okolici i nemaju ga. Niste rekli kako vam se cini Fly 100? Koja je konkretna razlika izmedju Sportcity One 50 2T i SR Motard 50 2T?
Predlazete da Typhoon novi svakako izbacim iz igre?
--- Kraj citata ---
ta 3 skutera su zapravo identicni , kinezi :toothy3:
zvonkec92:
moj prijedlog je kupit polovnog runnera u tip top stanju, ulozit jos par kuna, eventualno generalku napravit i onda imas novi skuter za duplo manje para
myself:
@zvonkec92
Zadnje sto sam imao je bio Runner 50 2003. godiste. Kad sam ga kupovao, gazda ga toliko nahvalio, napravio generalku prije prodaje i svasta nesto. Dao sam nekih 5000kn za njega. Nije proslo ni 15 dana, stale su urice i cok. Nakon toga sam morao mjenjat akomulator pa pumpu vode pa straznji amortizer. Onda se poceo gusit i gasut uz custa mira pa sam se dva, tri puta motao po popravcima kod tri majstora jer je unutra sve bilo slozeno na divljaka pa se nitko nije htio lovit toga. Bilo je ok par mjeseci pa je na red dosao magnet i poklopac magneta. Onda opet jedno vrijeme ok ali se usred voznje poceo gasit. Tu sam vec pogubio zivce i odustao od daljnjih popravaka. I prodao ga jedva za 400€. Sa prethodnim polovnim Vitalityem je isto bila slicna prica ali mrvucu blaze. Ne razumijem se toliko u motor i mehaniku pa je kupovina rabljenih za mene lutrija i kockanje.
@brunozip
kako su kunezi? zar nisu Aprilia i Piaggio talijani?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju