Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: hrvati najveci pijanci u europi  (Posjeta: 5304 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
Odg: hrvati najveci pijanci u europi
« Odgovori #20 : 10 Kolovoz, 2008, 16:16:46 »
mamurluk samo cu to reci  :toothy3:
hehe.....ma samo malo....sad sam već bolje.....kad sam se ustao samo malo je boljela glava...a sada ok.......uglavno..sinoć provod i pol.... a alkohola u neograničenim količinama........ a ti neer ?? - sinoćni tvoj provod ?? trulež ili....fuck..?? :drunken_smilie: :drunken_smilie:
haha pa ja az sebe reko to mamurluk ma care oblio sam se ko budala..pili do 12 pa se sletili do grada bilo je iznenadjujuce dobro pun k ljudi cuge cak i ova tvoj teza s upoznavanjem ljudi pod utjecajem alkohola i sto je istinita hahaha.ma bilo okej kak zna bit samo sam malo previse popio ufff nekih 2 l bambusa i 5-6 pelina bas se osjeti danas u zelucu košmar ..rokam sad po jogurtu ko budala

Offline interceptor

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Runner sp 50
  • Moja Kaciga: Nolan n62
« Odgovori #21 : 10 Kolovoz, 2008, 16:27:13 »
mamurluk samo cu to reci  :toothy3:
hehe.....ma samo malo....sad sam već bolje.....kad sam se ustao samo malo je boljela glava...a sada ok.......uglavno..sinoć provod i pol.... a alkohola u neograničenim količinama........ a ti neer ?? - sinoćni tvoj provod ?? trulež ili....fuck..?? :drunken_smilie: :drunken_smilie:
haha pa ja az sebe reko to mamurluk ma care oblio sam se ko budala..pili do 12 pa se sletili do grada bilo je iznenadjujuce dobro pun k ljudi cuge cak i ova tvoj teza s upoznavanjem ljudi pod utjecajem alkohola i sto je istinita hahaha.ma bilo okej kak zna bit samo sam malo previse popio ufff nekih 2 l bambusa i 5-6 pelina bas se osjeti danas u zelucu košmar ..rokam sad po jogurtu ko budala
e lega.....trebao si okrenut redoslijed pića.....prvo se pije pelin....a onda poslije možeš šta hoćeš....pit....tako ja započnem večer...onda sutra nemaš problema sa stomakom.....samo sa glavom..jer pelin kao nešto pomaže stomaku...nemam pojma....uglavnom na početku zdereš par pelina (3-4-5) i onda deri šta hoćeš......hehe..pa je to je istina...ljudi su puno otvoreniji i iskreniji kad su pod utjecajem alkohola....znanstveno dokazano.....(mislim ja sam bio glavni znanstvenik i glavna žrtva pokusa).....pa kažem ti lega....ja sinoć nema šanse da bi uopće prišao starijoj curi od sebe, a kamo li da joj se još i upucavam......neg sam bio pijan (ne mrtav pijan,ali pijan).... a znaš i sam kako se glupiraš i ispaljuješ kad si pijan.......ma čim se ona počela smijati na te moje gluposti koje sam joj pričao kad sam joj prišao... ma to je to.....znaš da je pala......i naravno poslije u fuck.....  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :glasses9: :frajer: :frajer:
BRZINA JE SAMO PITANJE NOVCA

Offline Tomma

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #22 : 10 Kolovoz, 2008, 16:48:46 »
Kolko vi god imate? :icon_biggrin:

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #23 : 10 Kolovoz, 2008, 17:13:13 »
Kolko vi god imate? :icon_biggrin:
ja 16 i pol !

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
« Odgovori #24 : 10 Kolovoz, 2008, 17:37:26 »
ja 19 god imam

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #25 : 10 Kolovoz, 2008, 17:40:51 »
ma jebes ti to kad emam ja para bas previse za potrosit subotom pa ono kupim neko vino jeftinjaru i kolu i laganini i ak mi ese posreci tu i tamo netko casti popije se par pelina ili nesto i dignem se u mrtve hahaha inace nevolim zestu volim pivkana bambi i laganini pit to mi je gust ovo natrpavanjem mi nije nest narocito zabavno ...al sve u svemu volim se urokat ko guzica haha

ova tema ko posvecena za nas

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #26 : 10 Kolovoz, 2008, 19:14:27 »
ma jebes ti to kad emam ja para bas previse za potrosit subotom pa ono kupim neko vino jeftinjaru i kolu i laganini i ak mi ese posreci tu i tamo netko casti popije se par pelina ili nesto i dignem se u mrtve hahaha inace nevolim zestu volim pivkana bambi i laganini pit to mi je gust ovo natrpavanjem mi nije nest narocito zabavno ...al sve u svemu volim se urokat ko guzica haha

da...posvećena za nas dvojicu......izgleda da smo ja i ti (neer) najveći pijanci i party-janeri na ovom forumu........svi su neki ukočeni ili stari ili previše oprezni (oni koji nemogu,nemogu,nemogu nikako bez retrovizora).......sad ispada da samo nas dvojica znamo za zabavu na ovom forumu.......a štaš...ipak smo mi slavonci.....najjači party-janeri.....  :frajer: :hello: :hello:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #27 : 10 Kolovoz, 2008, 19:23:40 »

da...posvećena za nas dvojicu......izgleda da smo ja i ti (neer) najveći pijanci i party-janeri na ovom forumu........svi su neki ukočeni ili stari ili previše oprezni (oni koji nemogu,nemogu,nemogu nikako bez retrovizora).......sad ispada da samo nas dvojica znamo za zabavu na ovom forumu.......a štaš...ipak smo mi slavonci.....najjači party-janeri.....  :frajer: :hello: :hello:
onda niste upoznali dalmatince :laughing3: :laughing3: , pogotovo opuzence, popijemo vise pive nego sto smo teski...samo mi se neda hvaliti sa tim
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #28 : 10 Kolovoz, 2008, 19:44:19 »

onda niste upoznali dalmatince :laughing3: :laughing3: , pogotovo opuzence, popijemo vise pive nego sto smo teski...samo mi se neda hvaliti sa tim
a sada si se pohvalio za sva vremena !! ajde,ajde bit će valjda neki masovan skuter susret nas sa foruma.......ali baš ono da se svi okupimo... pa ćemo vidjet tko što može.....a do tada trenirajte.... živjeli party-janeri..... :frajer: :frajer: :frajer:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #29 : 10 Kolovoz, 2008, 19:52:27 »
trenira se svaku vecer sa, drustvom Jeger-Heineken-Tuborg, vjeruj mi ubojita ekipa
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #30 : 10 Kolovoz, 2008, 23:14:44 »
ma heineken i tuborg za osjecko su macji kasalj kad ti osjetis tu finu gorcinu osjeckog piva...a kad ga popijes malo vise osjetis i sutra zagorca ti zivot  :laughing6:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #31 : 30 Kolovoz, 2008, 16:29:07 »
disi ping pong interceptor oce kakva cuga hehe  :toothy9:

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #32 : 30 Kolovoz, 2008, 18:28:01 »
disi ping pong interceptor oce kakva cuga hehe  :toothy9:
jao care.....sinoć sam se prebio od alkohola.....sinoć bio neki dan grada u županji (županja 5 km od mog sela) i "kirbaj"......lega.....ubio sam se.... došo sam kući jutros oko pol 10.....spavao u autu od frenda.....(nismo smjeli kući jel je bilo murije na svakom koraku).....a cura ko' salate.....uglavnom sinoć provod za pamćenje.....a ti lega..je ima kakvih pijanskih kod tebe ??

Offline interceptor

• forumski skuteraš
« Odgovori #33 : 01 Rujan, 2008, 21:06:49 »
šta je neer ????? nema pijanskih kod tebe ?? ...kakav si ti to "bećar".....??....evo ti recept od doktora..."pod hitno trebaš otić u neki klub ili kafić.... sa ekipom ili bez......obavezno moraju u tom klubu ili kafiću svirati cajke ili tamburice......i najlakši dio ti je da moraš popiti piva ili neke čiste žeste (nema miješanja sa sokovima ili već s čime...) u NEOGRANIČENIM količinama......." 

> želim ti punoooo razbijenih boca i čaša  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: <